Welke producten gebruik ik tijdens mijn avondritueel?

Welke producten gebruik ik tijdens mijn avondritueel?

Het is weer tijd voor een nieuwe skincare routine. Heel wat maandjes geleden heb ik ook een blogpost over mijn skincare routine geplaatst. Toen gebruikte ik vooral producten van Clinique. De producten van Clinique vind ik nog steeds super fijn, maar het is ook goed om een keer een hele andere routine te hebben.  Vandaag deel ik met jullie mijn avondritueel en vertel ik welke huidverzorgingsproducten ik in de avond gebruik. Mijn huid is gewoon een grote ellende, droog en vet tegelijk. Op dit moment heb ik een normaal tot droge huid met een wat vettere T-zone. Lees snel verder om te zien welke producten ik nu gebruik!

Uriage Micellair Reinigingswater Rode Huid

Ik begin de avond eerst, door mijn make-up eraf te halen. Vind je het trouwens ook niet heerlijk om je make-up na een dag werken of school eraf te halen? Ik gebruik een micellar water op een wattenschijfje en haal zo mijn make-up weg. Ik heb verschillende micellar waters gebruikt. Die van Garnier vind ik erg fijn en deze van Uriage ook. Het water van Uriage is geschikt voor alle huidtypes en het reinigt en hydrateert je huid.

Bioderma Atoderm Intensive Schuimende Gel

Eigenlijk hoef je je huid niet meer te wassen nadat je micellar water hebt gebruikt. Toch vind ik het fijn om dat wel te doen. Ik was mijn huid met de Intensive gel moussant van Bioderma. De schuimende gel kalmeert je huid en helpt de huidbarrière op een biologische wijze te versterken. Deze wasgel is perfect voor mensen met een gevoelige of droge huid. Ik vind de gel wel fijn, maar voor mijn gevoel ruikt het een beetje naar een zwembad. Ik ga deze tube nog wel opmaken, maar denk eerlijk gezegd niet, dat ik deze ooit nog koop.

Nuxe Body Zachte Bodypeeling

Na het wassen van mijn huid, gebruik ik deze scrub. De eerste keer dat ik deze scrub opende dacht ik. YES! Ik vind ‘m zo lekker ruiken. Ik gebruik het niet dagelijks, maar 2 a 3 dagen per week. De scrub is geschikt voor alle huidtypes en bevat 100% plantaardige peelingbestanddelen in een romige crème voor een zachte en gladde huid.

Vichy Idéalia Nacht Nachtverzorging

Idéalia is een gezichtverzorgingslijn geschikt voor vrouwen die de eerste tekenen van huidveroudering zien op hun huid. Ik ben nu 25 jaar jong, maar begin al wel wat kleine lijntjes te zien, dus ja het wordt tijd voor ‘dit soort’ crèmes.  De geur van de crème is prima en de crème is ook niet vet, waardoor het snel intrekt. Idéalia Nacht is een nachtcreme voor alle huidtypes en het herstelt, vermindert fijne lijntjes.
De Tuinen Argan Oogcreme

Een aantal keer per week gebruik ik ook oogcrème. Ik moet het eigenlijk dagelijks gebruiken, maar soms heb ik er gewoon echt geen zin in. Deze oogcreme is geschikt voor een normale tot droge huid en het verzorgt, beschermt en hydrateert de kwetsbare huid rondom je ogen. De oogcreme van Clinique blijft mijn favoriet, maar deze van de tuinen heeft een welverdiende tweede plaats. Qua prijs scheelt het best veel, dus misschien hoort die van de Tuinen toch op een?

Galénic Confort Suprême Voedende Melkcreme

Ik houd van dit product. Dit is een lichte, voedende melkcreme die de normale tot droge huid hydrateert en verzacht.
Deze melkcrème ruikt echt super lekker! Ik las dat er noten van vanille inzitten en dat verklaart ook meteen waarom ik het zo lekker vind ruiken. Het is geen vette creme, waardoor je je kleding snel aankan. Daarom is het een ideaal product voor mensen die altijd haast hebben en/of s’ ochtends douchen en meteen weg moeten.

En hier dan nog een foto van mijn glanzende, gehydrateerde gezicht. Het is al avond, dus ik zie er lekker moe uit.

Onder de foto’s staan ook de linkjes van de producten die ik gebruikt heb. De oogcrème kun je halen of bestellen bij Holland&Barrett, alle overige producten kun je bestellen bij Newpharma.

 

Welk product kun jij echt niet missen tijdens je avondritueel?

Lots of love,

Natalia

 

 

*Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen.

 

 

 

Comments

comments

9 comments found

  1. Jeetje, wat een uitgebreid avondritueel heb je. Wel goed (en lekker) dat je er zoveel aandacht aan besteed. Ik heb zelf 1 facewash en een creme. Dan ben ik wel klaar. Af en toe een scrubje. Nuxe vind ik een heerlijk merk!

  2. Ik ben benieuwd hoe de Vichy bevalt op langere termijn. Je bent nog zo jong voor deze rijke crème. Ik wil deze ook gaan proberen tegen lijntjes maar ik ben dan ook 42;-)

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.