Weer eens geshopt #WhyDoIAlwaysHaveToBuySomething

Weer eens geshopt #WhyDoIAlwaysHaveToBuySomething

Vorige week zaterdag kwam ik er een beetje laat achter dat mijn APK alleen nog maar op die geldig was, dus na 00:00 uur mocht ik niet meer rijden. Daar baalde ik wel van, want de dag erna was ik naar de stad gegaan MET DE BUS. Ik ben dus al jaren niet meer met de bus geweest en was helemaal vergeten hoe uhmm niet leuk het is. Het duurt allemaal zo lang.. met de auto ben ik binnen een kwartier in de stad en met de bus duurt het een half uur. (voor mijn gevoel duurt het veel langer) Maar ik dacht voor die ene keer maakt het niet uit. Toen ik eenmaal in de stad was, ben ik op zoek gegaan naar cadeautjes aangezien ik zaterdag (dat was dus afgelopen zaterdag) 2 verjaardagen had.

En wat denk je.. ik had geen cadeautjes gehaald. Ja, geen cadeautjes voor de jarigen maar wel voor mijn zusje en voor mezelf. (slecht he)

Voor mijn zusje die 5 jaar oud is had ik bij de H&M een super schattig rokje en ook een super leuke jumpsuit gekocht, waar ik geen foto’s van heb gemaakt.

Voor mezelf had ik deze trui gekocht. Hij lag in de sale en was nu maar €10,00 (normaal €24,99). Het is een korte trui (crop top) en staat echt super leuk op een donkere high waisted jeans met bijvoorbeeld witte sneakers eronder.


En ik had ook nog deze bralettes gekocht. Wat hou ik toch van bralettes. Ik heb er al wel eens eerder een artikel over geschreven en ik vind ze echt zo fijn zitten. Nu draag ik ze met dit koude het liefst onder een lekkere warme oversized sweater. Deze bralettes had ik ook bij de H&M in de sale gekocht voor €9,00 (normaal €14,99)
& dat was het eigenlijk, dus ik heb me goed ingehouden met mijn shopgedrag. Toen ik op de bus wachtte had ik nog wel een koffie bij Starbucks gekocht, met kokosmelk volgens mij. Het was in ieder geval iets nieuws. Na een kwartiertje wachten kwam de bus en ja deze buschauffeur hield ervan om hard te remmen dus een deel van de koffie is over mij heen geknoeid. (gelukkig was het niet zo heel erg veel). Misschien is het ook wel mijn eigen schuld, want volgens mij mag je niet met koffie in de bus toch? En je zou denken dat ik al genoeg gestraft zou zijn voor mijn onnodige aankopen, maar blijkbaar vond moeder natuur van niet want toen ik bijna thuis was begon het super hard te regenen, dus ik bel mijn moeder om te vragen of ze me bij de bushalte kon komen halen en ja hoor ze nam niet op. Vervolgens belde ik haar vriend en hij nam ook niet op. :/ Dus ik had geen keus meer en was zeiknat thuis gekomen.

Koopkracht

De kracht om
te laten liggen

Wat je niet
nodig hebt

(I’m trying!)

Volg me ook via Bloglovin

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

7 comments found

  1. Leuk stukje! Vind die bralettes zó pretty, die wil ik zelf ook hebben! Jammer dat je dag niet zo mee zat, maar wel fijn dat je zo’n mooie spulletjes gescoord hebt!

  2. pfff dat is ook allemaal wat e.
    Ik ga ook liever met de wagen naar de stad dan met de bus, met de bus is inderdaad dat je der langer op zit.
    En dan nog eens je koffie morsen en nat thuis komen, zo te lezen was het je dagje niet.
    Maar wel leuke kleren heb je gekocht, toch een +punt toch 🙂

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.