Treaclemoon huidverzoring

Treaclemoon huidverzoring

Pas geleden heb ik een paar producten van Treaclemoon gekocht & I absolutely love them! Het begon met body lotions. Ik liep de Etos binnen om even naar de make-up te kijken en toen zag ik de body lotions van Treaclemoon staan. Ik heb al eerder producten van dit merk zien staan, maar kocht het steeds niet omdat ik op dat moment niks nodig had (ik heb een verzameling Rituls producten en die moeten ook ooit op). Dit keer kon ik het niet laten en heb ik toch wat gekocht..

screenshot_2016-03-02-02-25-29-1.png

my coconut island
I’m going to a faraway
place she said… just for
a while… her toes wringgled
in the warm sand and a
silly seagull laughed and
danced in the sweet wind.

 screenshot_2016-03-02-02-26-28-1.png

the raspberry kiss
I think this must be
love… she smiled at
her secret, put the
letter in an, envelope
and enclosed a daisy
shain from the meadow
where she sat.

 

De verpakking alleen al is super leuk! Op elke lijn staat een ander tekstje. Ik had nu de body lotions van ”my coconut island” en ”the raspberry kiss” gekocht. Ze ruiken echt SUPER lekker. Ik hou sowieso al van zoete geuren, mijn favoriete parfum is dan ook Prada Candy en the raspberry kiss is echt heel zoet (net als ”candy”).  Daarnaast ben ik ook gek op kokos. Ik heb al vele andere body lotions met kokos geur en deze rook ook zo lekker. Ik moest hem gewoon kopen.

screenshot_2016-03-02-02-27-39-1.pngscreenshot_2016-03-04-13-31-01-1.png

Maar daar bleef het niet bij. Ik kwam thuis en mijn moeder, die ook van zoete geuren houd(Zou ik het van haar hebben?) vond the rasberry kiss zo lekker ruiken, dat ik de volgende dag weer terug kon om ook voor haar de body lotion, scrub en douchegel te halen. Ik heb toen voor mezelf ook maar meteen de scrub en douchegel van the raspberry kiss erbij gekocht. Inmiddels hebben we er allebei al een aantal keer gebruik van gemaakt en zijn er echt heel erg blij mee.

De producten van Treaclemoon  zijn verkrijgbaar bij de Albert Heijn en de Etos.

Treaclemoon test hun producten niet op dieren!
De producten bevatten ook geen dierlijke producten en zijn daarom ook geschikt voor vegetariërs.
Daarnaast bied Treaclemoon jaarlijks minimaal 60 kinderen financiële ondersteuning en richten zij zich op het ondersteunen van ontwikkelingsprojecten op lange termijn.

Ze hebben nog zoveel andere lekkere ”smaken” en ik kan niet wachten om die ook te kopen, maar eerst maar eens de scrub en showergel van my coconut dream erbij kopen.

logo natalia2

Comments

comments

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.