StyleTone Beautybox ♥ Oktober

StyleTone Beautybox ♥ Oktober

Een paar dagen nadat ik het artikel over de StyleTone Beautybox van september had geplaatst, kreeg ik alweer de nieuwe beautybox van oktober binnen! In de box van september zaten een paar producten die ik persoonlijk niet zo snel zou kopen en/of gebruiken, maar de producten die ik nu heb ontvangen vind ik echt leuk.wp-1477328085668.jpg
Starlooks  – Lip Crayon Majesty € 18.95
Dit is een mooie kleur voor de herfst en winter. Blijft goed zitten en is makkelijk aan te brengen. En dit product heeft een klik systeem! Ik heb al regelmatig gehad dat als ik zulke lip producten in mijn tas deed, ik bijvoorbeeld mijn portemonnee pakte en heel mijn handen roze of rood waren en de dop dus blijkbaar los in mijn tas lag. Door het klik systeem kan dat bij deze lip crayon niet! Als alle merken nou eens dit soort verpakkingen gaan maken, dan zou dat echt ideaal zijn.

20161024_185358.jpg
Jelly Pong Pong – Lighten Up Stick €19,95
Deze potlood kun je op verschillende manieren gebruiken. De potlood was bedoelt als waterlijn potlood, maar je kunt het ook perfect gebruiken als matte highlighter onder je wenkbrauw, neus en bovenkant van je lip. Ik heb hem al gebruikt op mijn waterlijn en ook onder mijn wenkbrauwen. Ik vind hem zelf wel iets te ”wit” voor onder mijn wenkbrauwen.

20161024_185247.jpg

Chella – Brow Defining Gel €17,95
Deze wenkbrauw mascara heb ik echt letterlijk elke dag gebruikt. Ik heb al wel eens eerder een artikel geschreven over de Essence Wenkbrauw Mascara en die had net als deze mascara een klein borsteltje, wat ik ideaal vind. Maar toch vind ik de formule van deze mascara toch iets beter als die van Essence.

20161024_185216.jpg
Hikari – Blush Cameo €14,95
Dit is echt een mooie en goed gepigmenteerde blush. (Sorry voor de vingerafdruk op de foto #nopatience.) De eerste keer had ik iets te veel van deze blush op mijn brush gedaan en had ik hele roze wangen, maar nu ik weet dat die zoveel kleur afgeeft gaat het wel goed en gebruik ik deze blush best vaak.

20161024_185057.jpg

StyleTone – Brush Cleaner €4,95
Dit wilde ik hebben! Ik heb er een aantal keer over nagedacht om het te bestellen, maar toch deed ik het niet. Ik heb deze brush cleaner inmiddels ook uitgeprobeerd en krijg mijn make-up brushes hiermee sneller en beter schoon dan toen ik het met mijn handen deed. Super handig!

Dit artikel wilde ik eigenlijk al veel eerder plaatsen maar er zijn wat dingen tussen gekomen. Waarschijnlijk plaats ik het artikel over de StyleTone Beautybox van November volgende week woensdag of vrijdag. Ik had een abonnement voor 3 maanden en zit er aan te denken om nu een andere beautybox uit te proberen. Welke raden jullie mij aan?

cropped-goed.png

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.