Shoppen in Eindhoven

Hoi allemaal! Ik heb al een aantal dagen niks gepost en dat komt omdat ik sinds vorige week er nog een baan bij heb, dus ik heb het echt super druk gehad. Ik ga gewoon door met bloggen! maar ik ga vanaf nu in plaats van 5 keer per week, minimaal 3 keer in de week iets plaatsen.

Maar goed nu even over mijn aankopen van vorige week. Vorige week zaterdag was ik met een vriendin naar Eindhoven geweest. Ze wilde even langs de Bijenkorf en Hunkemöller, omdat hetgene wat ze wilde kopen in Den Bosch al uitverkocht was. (Ik was met dezelfde vriendin gaan shoppen als in dit artikel.)

En nu was het dus weer de bedoeling dat ik niks zou kopen.. heb ik natuurlijk wel gedaan.

image

We waren als eerst naar de Bijenkorf gegaan, omdat ze daar schoenen had gezien die ze heel erg leuk vond. Maar toen we binnen kwamen zag ik daar met grote letters MAC staan. Ik had besloten om er niet te gaan kijken want we kwamen voor die schoenen die ze wilde. Toen we de schoenen hadden gevonden, vond ze ze toch niet meer zo leuk, maar toen zag ze weer een ander paar schoenen die ze weer leuk vond. (Vrouwenproblemen) Maar ze wilde er nog even over nadenken. Nu waren we op het eind van de dag toch nog terug gegaan voor die schoenen (die ze niet meer in haar maat hadden :/) en toen heb ik toch maar een lippenstift gekocht.
& wat ben ik er blij mee!

image

Het is een lippenstift van Mac in de kleur Cosmo en hij is o.a. verkrijgbaar bij de Bijenkorf voor €19,50.

screenshot_2015-12-06-19-26-20-1.png

We waren ook nog even de Bershka binnengelopen en daar heb ik deze trui gekocht voor €9,99. Ik had hem niet meteen gekocht omdat ik twijfelde. Maar nog niet eens een half uur later waren we terug gegaan, want ik wilde hem toch wel hebben en nu blijkt die ook nog eens super fijn te zitten! Ik denk dan ook dat ik hem binnenkort in een andere kleur ga halen.

screenshot_2015-12-06-19-23-47-1.png

En als laatst waren we nog even naar de Kruidvat geweest, waar ik deze 2 lipliners gekocht heb. De ene is van Catrice en die heb ik gehaald omdat die redelijk matched met mijn nieuwe MAC lippenstift en dan heb ik ook nog een transparante lipliner gehaald van Essence. Die kun je voor alle kleuren lippenstift gebruiken. (Super handig) Ze zijn allebei verkrijgbaar bij de Kruidvat voor minder dan €3,00

 

Who needs
Love when theres a
thing called shopping.

 

logo lots of love natalia

 

Volg me ook via Bloglovin

Comments

comments

4 comments found

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.