Shoppen bij de Zara & een dilemma (What to do?)

Het afgelopen weekend ben ik met mijn moeder naar de stad geweest, omdat ze een sjaal nodig had. We waren meteen naar de Zara gegaan en uiteindelijk heeft ze daar ook een sjaal gekocht. Eigenlijk was ik zelf niet van plan om iets te kopen, maar natuurlijk lukte dat niet. Uiteindelijk ben ik naar huis gegaan met twee jurkjes. Ik had een jurkje gepast en die zat zo fijn dat ik hem meteen in het groen en zwart heb gekocht.

zara modelwordpress zara

Dit is het jurkje (hij valt een beetje off-shoulder). Op de rechter foto kun je zien hoe die er op de website uitziet. Vergeef me voor de slechte kwaliteit van mijn foto, de belichting zat tegen.

Zaterdag ga ik een drankje doen met vriendinnen en op dit moment ben ik van plan om dit jurkje aan te doen. Misschien plaats ik dan in de post van zaterdag een foto waarop ik de jurk aan heb. (Hopelijk is de belichting dan wel beter.)

Op het prijskaartje stond ook nog deze tekst, wat ik een erg leuk detail vind;

Dress
(Clothing & Fashion)
A one-piece garment for women
or girls that covers de top
half of the body and extends
down over the legs.

Nu was er nog een dingetje dat me dwars zat. Ik was vorige week ook al een keer eerder bij de Zara geweest om voor mezelf een sjaal te kopen en zag toen een paar schoenen die ik echt super leuk vond! Ik heb ze gepast en had ze niet gehaald omdat de hak best hoog is (of ja dat dacht ik). Want toen ik ze zaterdag paste viel het reuze mee. Dus nu heb ik hele erge spijt en twijfel ik of ik ze misschien alsnog moet gaan halen. Hieronder zie je de schoenen.

zara schoenen

What to do?

Lots of love,
Natalia

Comments

comments

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.