Review Essence wenkbrauw mascara

Vorige week had ik een stukje geplaatst over mijn aankopen bij de Kruidvat. Bij die aankopen zat een wenkbrauw mascara van Essence. Er is me dan ook gevraagd om een review van die mascara te doen dus dat heb ik nu dan ook gedaan.

screenshot_2015-12-06-19-21-49-1.png 20151213_135823-1.jpg

Dit is de verpakking. Het is een kleine mascara die je makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Het borsteltje is ook niet heel erg groot en dat vind ik zelf wel fijn omdat je dan preciezer te werk kan gaan.

img1450011309037.jpg

img1450011590339.jpg

Dit zijn de voor en na foto. Je kan duidelijk zien dat er wat kleurverschil is. Mijn wenkbrauw lijkt nu ook een stuk voller. Ik heb hele fijne/dunne wenkbrauwhaartjes en daardoor zien ze er vaak heel licht uit, dus ik vind zo een wenkbrauwmascara wel handig. Ik moet wel toegeven dat ik meestal eerst met potlood en poeder begin om ze nog meer kleur, dikte en vorm te geven. Dat heb ik nu niet gedaan om duidelijk het effect van de mascara te laten zien.

img1450011624927.jpg

Hier kun je nog een keer goed het verschil zien.

De Essence Make Me Brow Wenkbrauw Mascara is verkrijgbaar in 2 kleuren 02 Browny Brows (Die heb ik gebruikt) en 01 Blondy Brows.
Je kan ze bij de Kruidvat halen voor €2,59

Ik ben er in ieder geval heel erg blij & ga hem zeker vaker kopen!

 

logo lots of love natalia

Volg me ook via Bloglovin

 

 

Comments

comments

10 comments found

  1. Oh wauwh! Denk dat ik (weer) eens naar Kruidvat toe moet! Dit heb ik écht nodig! Mijn wenkbrauwen zijn zo licht dat het lijkt alsof ik geen wenkbrauwen heb :/ Had al zo’n poederdoosje gekocht van Essence, maar dat is altijd zo’n heel gedoe. Dit ziet er echt gaaf uit! Kan ik eindelijk mijn wenkbrauwen ook eens epileren en toch zichtbare wenkbrauwen overhouden *bloos* Bedankt voor de fantastische review!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.