Clinique High Impact Mascara & Take The Day Off Make-up Remover

Clinique High Impact Mascara & Take The Day Off Make-up Remover

Zoals ik al eerder heb verteld ben ik door Glamour gekozen als een van de 250 geselecteerde beautylovers en zal ik de komende 12 maanden ondergedompeld worden in de wereld van Clinique. Ik gebruik al een tijdje een aantal producten van Clinique en ben er zeer tevreden over! De producten zijn op allergie getest en 100% parfumvrij, daarom vind ik ze ideaal voor mijn gevoelige huid.  Elke maand kunnen jullie een review verwachten van de producten die ik ontvang. Afgelopen week heb ik de High Impact Volume Mascara en de Take The Day off Make-up Remover getest. En dit is wat ik ervan vond.

image

Dit vind ik nou echt een fijne mascara. Ik vind hem vooral fijn, omdat die niet klontert. De mascara brengt gemakkelijk en netjes aan en geeft je langere maar vooral vollere wimpers.
Voor een extra volume effect, breng je 2 laagjes aan. Dit doe je in een zig-zag beweging, zodat je elk haartje gehad hebt..
Deze High Impact Mascara is onder andere verkrijgbaar bij Douglas voor €23,95

Take The Day Off make-up remover

2016-02-18-17.15.24.jpg.jpeg
De make-up remover verwijderd goed en snel mijn make-up. Zelfs mijn smudge proof lippenstift, waterproof mascara en eyeliner gaan er makkelijk vanaf. Daarnaast droogt deze make-up remover mijn ogen en lippen niet uit.
Breng de remover aan met een wattenschijfje rond je ogen, druk een paar seconden zachtjes aan en veeg dan weg, met neerwaartse beweging. Op deze manier gaat het, het makkelijkst eraf en heb je minder kans dat er wimpers loskomen.
De Take The Day Off make-up remover is onder andere verkrijgbaar bij Douglas voor €23,28

Ik vind dat ik deze maand leuke en goede producten heb mogen testen en ik verheug me nu al op het pakketje van maart!

Inner beauty is great,
but a little mascara never hurts.

 

logo natalia2

 

 

http://lotsoflovenatalia.nl

Comments

comments

6 comments found

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.