Mijn zoektocht naar een leuke jurk bij de H&M

Heel lang was het onduidelijk, wat ik met Oud en Nieuw ging doen. Ik wist niet of ik uit zou gaan of thuis zou blijven, daarom had ik besloten om toch maar een nieuw jurkje te kopen. Een vriend van mij zei dat ik gewoon redenen zocht om iets nieuws te kopen, maar daar was ik het helemaal niet mee eens. Want kijk.. Nieuw jaar – Nieuwe outfit klinkt logisch toch? & of ik nou thuis zou blijven of zou weggaan dat maakte eigenlijk ook niet uit. Ik kon in ieder geval met een nieuwe outfit het nieuwe jaar ingaan.

Dit was het eerste jurk die ik had gepast. Het leek me de ideale jurk voor Oud en Nieuw (glitters), maar jammer genoeg vond ik de materiaal maar niks, want verder was die wel echt leuk.

Deze jurk is nu verkrijgbaar voor €30,00 (normaal €39,99)

& ik ging weer verder op zoek naar een ander jurkje. Toen ik dit jurkje zag hangen, dacht ik van ja, laat ik die maar eens proberen. Met een little black dress zit je nooit verkeerd, maar ik voelde me er breed in. Dit jurkje staat gewoon niet zo mooi bij mijn figuur. Dus dit werd hem ook niet.

Dit jurkje is nu verkrijgbaar voor €25,00 (normaal €39,99)

Maar achter het vorige jurkje, hing deze jurk. Het is eigenlijk bijna dezelfde jurk. Alleen het heeft een iets ander model/design. De hoop was dus nog niet verloren! & gelukkig was dit jurkje perfect. Ik kan hem online nergens meer vinden, maar ik had hem in de winkel gekocht voor €39,99 en ik heb zo een vermoeden dat deze ook wel in de sale zal zijn.

& ja, dit was eigenlijk de kleine zoektocht naar mijn jurk.

p.s. Vanaf morgen t/m zondag is er in de H&M winkels 50% extra korting op alle sale items!

logo lots of love natalia

Volg me ook via Bloglovin ♥

Comments

comments

6 comments found

  1. Ik zelf vind het altijd super vervelend om een jurk te zoeken.
    Zeker het lichaam dat ik heb val het soms niet mee om een mooie jurk te vinden.
    Wouw die jurken die je hier post zijn echt wel mooi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.