OOTD + Kerstluch/diner/cadeau

Vandaag ben ik met mijn collega naar een kerstlunch geweest die georganiseerd was door het bedrijf waarvoor we werken. Het was niet druk maar wel gezellig!

Ik had besloten om lekker casual te gaan, omdat ik later op de dag ook nog moest werken.

wp-1450385782305.jpegDe trui heb ik pas geleden gehaald bij de H&M. Het is een lekkere comfortabele winterse trui. Hij is verkrijgbaar voor €29,99
De sneakers zijn van Timberland. Ik heb ze vorig jaar bij de Durlinger gekocht maar je kan ze nu bij Omoda halen voor  €99,00
De Broek is van Object en die is als het goed is niet meer verkrijgbaar. (Oude collectie)

wp-1450385721357.jpeg

Ik had trouwens ook nog bij de H&M deze jas gekocht en ik ben er echt heel blij mee! Het is een jas van imitatiesuede en hij is perfect voor het weer dat we nu hebben. De jas is verkrijgbaar voor €59,99.

20151217_151819-1.jpg

En dit is het kerstpakket/cadeau die we hebben gehad. Super leuk toch!! Rituals is altijd goed 😀 Dit gebruik ik tenminste ook echt. Soms krijg je een kerstpakket en dan gebruik je de helft niet.(Maar goed het gaat om het idee) Dit pakket kun je al kopen voor €28,50.

img_20151217_222626.jpg

Nadat we klaar waren met werken zijn we door het bedrijf waarbij we werken ook nog eens uitgenodigd voor het kerstdiner daar. Het zag er echt heel gezellig uit, maar we hebben daar alleen een drankje gedaan en zijn lekker naar huis gegaan. Ik ben super erg verkouden dus ik was blij toen ik eindelijk thuis was.

GOOD VIBES.
EVERYDAY,
ALL DAY.

logo lots of love natalia

Volg me ook via Bloglovin

 

Comments

comments

8 comments found

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.