OOTD Black & Grey + Winactie

OOTD Black & Grey + Winactie

Vandaag een donkere outfit of the day. De items in deze outfit heb ik allemaal de afgelopen 2 a 3 maanden gekocht. Nu het weer wat kouder is draag ik meer donkere kleuren en het liefst dikke sweaters en lange vesten. Lees verder om meer te weten te komen over deze outfit en de winactie.

wp-1479470593298.png

Vesten! Wat ben ik toch gek op langere vesten. Deze vest heb ik bij de H&M gekocht. Dit was een aantal weken geleden in de H&M in Amsterdam. Vorige week ben ik nog op zoek gegaan naar een dik simpel lang zwart vest, maar wat denk je?! Deze bestaan niet. Ik ben echt letterlijk 6 winkels binnen gelopen en ik vond de zwarte vesten die ze er hadden allemaal te dun of er zaten glitters op en dat zocht ik allemaal niet, dus uiteindelijk ben ik naar huis gegaan met een dun zwart vest.

De broek heb ik een paar maanden geleden bij de Vero Moda in Oosterhout gekocht. Er was me in de winkel al aangeraden om een maatje kleiner te nemen en dat heb ik dan ook gedaan, maar nu is de week losser gaan gaan zitten. Normaal als ik mijn broek in de was doe dan zit die weer ”strak”, maar dat is bij deze broek niet gebeurd. Ik draag hem nog wel (met een riem) want anders kan ik hem echt niet aan en ga hem binnenkort toch in een maatje kleiner halen. Ik probeer maar te denken dat ik heel veel ben afgevallen, maar weet dat dit niet zo is. (Lacht zichzelf nu in gedachten uit.)

wp-1479470593283.png
T-shirt – Primark / Vest – H&M / Broek – Vero Moda / Laarsjes – Timberland / Phone Case – Hoesjes-Outlet

Het t-shirt heb ik een maand of 2 geleden in de Primark gekocht. Ik zie vaak dat er meiden zijn die daar super leuke kleding kopen, maar ik ga meestal naar huis met pantoffels en sokken (de vorige heb ik ook nog een badjas gekocht). Dit keer zag ik dit shirtje hangen en na lang twijfelen heb ik hem toch meegenomen. Ik dacht waarom niet een simpel zwart shirtje kan geen kwaad.

Ongeveer een maandje geleden toen ik ‘s-middags al klaar was met werken besloot ik om eventjes de stad in te gaan. Toen ik langs een schoenenwinkel liep zag ik deze schoenen staan. Ze trokken mijn aandacht maar ik liep door. Na een aantal meter liep ik weer terug. Ik liep de winkel binnen maakte een foto van de schoenen en dacht nee Natalia je kan ze nu niet halen, dus ik ging weer weg. Vervolgens heb ik volgens mij naar bijna al mijn vriendinnen een foto van deze schoenen gestuurd.
Ik hoop dan altijd stiekem, dat iemand zegt van haal ze gewoon. De dag erna was ik weer aan het werk en had ik het met een collega over die schoenen. Op een gegeven moment zei hij; Haal ze gewoon! Je koopt ze uiteindelijk toch wel. (Volgens mij wilde hij gewoon dat ik het niet meer over die schoenen zou hebben.) Maar ik dacht; Ja hij heeft gelijk! Ik heb ze dezelfde dag nog gekocht.

wp-1479469116199.jpg

En wat maken je outfit af? Accessoires! En aangezien we tegenwoordig altijd onze mobiele telefoon in onze handen hebben is dit nu eigenlijk ook een accessoire geworden. Ik heb sinds 2 weken de Samsung Galaxy S7 in de kleur rosé goud en had dus ook een nieuw telefoonhoesje nodig. Net nadat ik er een had besteld (die niet zo leuk is, als die op de foto), nam Hoesjes-Outlet contact met me op en heb ik daar deze twee gekozen en gehad. wp-1479476169744.jpg

De hoesjes zijn gemaakt van TPU-materiaal, dat zich kenmerkt door zijn schokabsorberende kwaliteiten. Het hoesje met bloemetjes vind ik persoonlijk wat fijner omdat die wat dunner is. Het donut hoesje is van wat dikker materiaal, wat voor mij misschien wel handig is aangezien ik mijn toestel best vaak laat vallen. Allebei de hoesjes passen precies om mijn toestel en zijn snel geleverd.

WINACTIE!

Wil jij een shoptegoed van €35,- winnen om te besteden bij www.hoesjes-outlet.nl?

Ga naar mijn Facebook pagina
& like het bericht over de winactie.

like-en-win-fb

Veel succes! 🙂

cropped-goed.png

 

4 comments found

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.