My Wishlist ♥ July 2016

My Wishlist ♥ July 2016

Het is alweer tijd voor een nieuwe wishlist. Dit keer had ik niet zo veel screenshots gemaakt van items die ik wil. Dat komt denk ik omdat ik in juni jarig ben geweest en toen goed verwend ben met cadeaus. Daarnaast heb ik mezelf ook wat dingetjes (kleding) cadeau gedaan. Je kan wel zien dat ik op deze wishlist weer een aantal roze/oudroze/nude items heb staan. Vorig jaar was ik een beetje verslaafd aan de kleur mintgroen en ik denk dat ik dat nu ben aan de kleur oudroze/roze.

Wishlist juli 20161. NYX – Soft Matte Lip Cream – Amsterdam €7,50
Eind mei had ik 3 van de Soft Matte Lip Creams van NYX besteld. Toen ik deze eenmaal uitgeprobeerd had wilde ik het liefst alle andere kleuren ook nog bestellen, maar dat zou een beetje duur worden. Toen mijn broertje vroeg wat die voor mijn verjaardag kon kopen, toen gaf ik aan dat ik deze lip creams erg fijn vind. Een weekje later had ik er ook nog 2 van hem  gekregen. Nu wil ik deze kleur eigenlijk ook nog wel.

2. H&M – Sandalen €14,99
Ken je dat… dat als je op slippers loopt je de heletijd zo een geluid hoort. Nou dat vind ik echt zóóó irritant, daarom ben ik al een tijdje op zoek naar leuke sandaaltjes zodat je dat niet meer hoort. Deze van de H&M vind ik wel leuk, maar ik zou ze toch eerst in het echt moeten zien. De kans is groot dat ik deze week wel een keer in de H&M ben, aangezien ik er bijna wekelijks kom.

3. Quay X Chrisspy Gemini Rose €49,95
Dit was eigenlijk liefde op het eerste gezicht. Ik had eerst een andere zonnebril gezien, maar had die uiteindelijk *gelukkig* niet besteld. Ik heb deze zonnebril inmiddels al wel besteld en ontvangen en ben er echt super blij mee! Meestal koop ik geen zonnebrillen online, maar voor deze zonnebril had ik toch een uitzondering gemaakt.

4. Calvin Klein CK modern cotton bralette €30,99
Een aantal weken geleden ben ik begonnen met gezonder leven/afvallen. Ik heb dan ook besloten dat als ik mijn doel bereikt heb, dat ik mezelf dit setje (4+5) cadeau doe.

5. Calvin Klein Hipster basic €23,99
*Zie hierboven

6. Topshop CYPRUS – Sneakers laag – nude €28,95
Dit zijn gewoon leuke sneakers voor in de zomer en staan mooi bij de tas die ik nu heb en mijn nieuwe zonnebril.

7. See By Chloé – Lizzie handtas €405,00
Onbetaalbaar voor mij, maar wel heel erg leuk.

8. Beautyblender – Liner On Point €19,95
Dit is toch super handig!! Ik heb al van alles geprobeerd (plakband, lineaal) en het word bijna nooit zoals ik het wil. Ik weet alleen niet of ik moet geloven, dat dit het ook echt makkelijker maakt. Als iemand dit product heeft, laat me dan a.u.b. weten of dit ook echt werkt.

logo natalia2

 

2 comments found

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.