My Wishlist ♥ October & November

My Wishlist ♥ October & November

Voor de wishlist van deze maand(en) heb ik echt keuzes moeten maken. Op een gegeven moment had ik wel erg veel foto’s/screenshots van items die ik graag wil hebben. Alles wat ik op deze wishlist heb geplaatst, zijn items die ik al een maand of twee als screenshot in mijn telefoon heb staan. Ik bewaar ze altijd zodat ik niet vergeet wat ik allemaal nog wil kopen, maar de lijst wordt met de week langer en langer…

wishlist-october-november

1. Urban Decay – All Nighter Liquid Foundation €36,50
Wat wil ik deze foundation toch graag! Nadat ik een review door mijn favoriete Youtuber over deze foundation had gezien, wist ik dat ik deze moest hebben. Ze verkopen Urban Decay niet in de winkels bij mij in de buurt, dus ik had besloten dat als ik bijvoorbeeld naar Amsterdam ga. Ik deze foundation alsnog ga halen, maar ik ben dom geweest. Ik ben twee weken geleden in Amsterdam geweest en heb uiteindelijk zoveel kleding etc. gekocht en deze foundation toen niet gehaald. En nu zag ik dus weer een andere review en die was ook heel erg positief. Ik heb echt hele erge spijt, ik had hem gewoon moeten halen. 🙁

2. Clinique – Blush Peach Pop €26,00
Een mooie gepigmenteerde blush die ik (vind ik zelf) nodig heb!

3. Nike – NSW Modern cardigan €64,99
Deze cardigan zag ik een maand of twee geleden in de Men At Work hangen en dacht; hebben, hebben, hebben! Dit is een net maar ook sportief model, ideaal voor mij.

4. Nike – Air Force 1 Hi €120,00
Dit paar schoenen kwam ik op Instagram tegen. Degene die de afbeelding met deze schoenen gepost had, had er niet bij staan welk model het is. (Het was echt zo een perfect Pinterest plaatje.) Maar na lang zoeken heb ik ze gevonden! Eigenlijk wil ik dit paar in december mezelf cadeau doen.

5. L´Oréal Paris – Color Riche Collection Exclusive Pinks – Lipstick J.Lo €14,95
Dit vind ik echt een mooie winterse kleur. Ben benieuwd hoe die er in het echt uit ziet.

6. Le Belle – Patches vest black €42,50
Soms kom je een winkel en/of webshop tegen waarvan je bijna alle items leuk vind. Le Belle is zo een webshop. Ik zag deze webshop regelmatig op Facebook voorbij komen en had besloten om eens te kijken en ik vind serieus bijna alle items leuk. Ik zou zelfs een wishlist kunnen maken met alleen maar items van deze webshop! (Dat ga ik natuurlijk niet doen, maar ik zou het wel kunnen.)

7. Anastasia Beverly Hills – Master Palette By Mario $45,00
Ik zag deze palette in een vlog van een Youtuber en dacht wauw! wat een mooie kleuren. Ik heb deze palette jammer genoeg niet in Nederland kunnen vinden. Ik hoopte van wel aangezien Modern Renaissace die op mijn wishlist van augustus stond hier wel online te koop was. Ze verkochten deze palette wel bij Sephora maar daar is die inmiddels uitverkocht.

8. Le Belle – Patches sweater beige €37,50
Deze trui is net als het vest van Le Belle en heeft echt mijn aandacht getrokken. Ik weet niet of het door de patches komt of omdat het nu echt sweater weather is, maar hij is in ieder geval erg leuk!

Women who do a lot of shopping may tend to live longer.
For women, shopping is a form of therapy
and provides stress relief.

cropped-goed.png

 

Comments

comments

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.