My Wishlist ♥ September 2016

My Wishlist ♥ September 2016

De maand september is al bijna voorbij. Normaal probeer ik mijn wishlist altijd ergens in het begin van de maand te plaatsen, maar dat is dit keer niet gelukt. De afgelopen maand zag ik echt veel leuke tassen/clutches voorbij komen. Er waren er eigenlijk vier die ik op mijn lijstje wilde plaatsen, maar dat vond ik iets te veel tasjes voor op een wishlist.  (Misschien is het een leuk idee om een keer een tassen wishlist te maken?!)

wishlist-september-2016

1.Valentino by Mario Valentino MARGARITAS Schoudertas €89,95
Een paar weken geleden ben ik met een vriendin een drankje doen in de stad gaan doen. Al heel snel liepen we  langs een schoenenwinkel waar ze ook tassen verkopen en daar zagen we toen een aantal Valentino tassen staan. Ik heb een beetje spijt dat ik een van die tassen niet gehaald heb. De volgende dag ben ik thuis meteen online op zoek gegaan naar die tas. Ik heb de tas die ik wilde niet meer kunnen vinden, maar ik kwam wel deze tegen. Deze vind ik ook echt erg leuk, maar heb ik ook nog niet besteld.

2.NYX-  Liquid Suede Lip Cream (Life’s a beach) €8,80
Ik ben een grote fan van de .soft matte lip cream van NYX.  Je hebt ze in veel mooie kleuren en ze voelen niet zwaar op de lippen. Daarom ben ik ook benieuwd naar de liquid suede lip cream. Als deze net zo fijn is als de soft matte lip cream, dan heb ik denk ik een klein probleempje. (update; Ik heb deze lip cream besteld en vandaag binnen gehad. Misschien plaats ik binnenkort hier een review over.)

3. Smart Custom Repair Serum €69,00
Over dit serum heb ik al een review geschreven. Ik was en ben hier heel enthousiast over. Dit serum is best snel opgegaan omdat ik die super fijn vond. Jammer genoeg is deze serum niet echt goedkoop en heeft het voor mij niet echt zin om die nu te halen, aangezien ik nog vele andere crèmes en serums heb. De kans is wel groot, dat ik hem over een tijdje alsnog haal.

4. Tommy Hilfiger – Sweaterjurk Gigi Hadid €299,00
Ik zag een mailtje voorbij komen over de nieuwe Tommy x Gigi collectie. In dat mailtje zag ik ook deze sweaterjurk voorbij komen en I love it!
Deze moest gewoon op mijn wishlist komen te staan.

5.Urban ExpressionsMYA – Clutch – blush gold €49,95
Elke keer denk ik; Waarom zou ik een clutch kopen? Ik ga bijna nooit weg. En elke keer als ik wegga denk ik; Waarom heb ik geen clutch of een klein tasje? Het word echt tijd dat ik er een aanschaf.

6.Nike Air Force 1 Low €74,99
Op mijn wishlist van maart had ik witte Nikes staan. Die heb ik inmiddels al wel, maar nu het herfst/winter wordt heb ik ook zwarte Nikes nodig.
Ik heb al best veel nieuwe items voor op mijn wishlist van oktober. Wat staat er deze maand bij jou op je wishlist?

 

logo natalia2

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.