My Wishlist ♥ March 2017

My Wishlist ♥ March 2017

Het is weer zover. Een nieuwe maand en dus ook weer een nieuwe wishlist!


1. Kiko – Multicolour Blush – €9,95
Dit zijn 3 super mooie kleurtjes die je apart of gemengd kan gebruiken. Ik vind vooral de onderste (kleur achter de hartjes) mooi.

2. Puma – Smash Suède – €49,90
Op deze wishlist gaan we gewoon weer door met mijn obsessie voor de kleur lichtroze. Ik vind dat Puma hele fijne sneakers verkoopt. De sneakers die ik van Puma heb zaten meteen goed en ik kan er de hele dag op lopen! Daarom wil ik zei eigenlijk in alle kleuren.

3. Loavies – Lucky Star – €34,95
Blousejes… Ik vind ze erg leuk en blijf ze kopen, maar bedenk me eigenlijk nu ik dit typ dat ik ze bijna niet draag. Er is een periode geweest dat ik vaak blousejes droeg, maar dat heb ik de afgelopen maanden niet echt meer gedaan.

4. Le Belle – Laulia high waist ripped knee jeans – €29,95
Ik ben niet zo van het online jeans kopen, maar als ik deze jeans zie dan begin ik toch wel te twijfelen. Ik ben het afgelopen weekend nog naar de stad geweest en op zoek gegaan naar een jeans maar ik vond ze allemaal jammer genoeg niet goed genoeg.

5. Ted Baker – Melodyy crossbodytas van leer – €180,-
Pretty!! I NEED this bag in my life. Wat ik nu in’denk; ”Volgens zeg ik dit over elke tas die ik echt heel erg mooi vind.”

6. Yves Saint Laurent – Lipstick- Rose Crazy (202) – €37,95
Elke keer als ik deze lippenstift zie dan denk ik; Wat een mooie kleur! Ik weet dat ik eigenlijk geen lippenstiften meer nodig heb, maar dan denk ik aan deze quote; There’s no such thing as having too many lipsticks.

Comments

comments

2 comments found

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.