My Wishlist ♥  June 2016

My Wishlist ♥ June 2016

Op mijn wishlist van deze maand zie je vooral veel zomerse items. Dit weekend wordt het eindelijk weer lekker warm. Het liefst zou ik verhuizen naar een warm land, zodat je altijd die leuke zomerkleding aan kan.

Wat ik het allerleukste aan deze wishlist vind, is dat ik weet dat ik een paar van deze items morgen voor mijn verjaardag krijg! Doordat ik vaak aan vriendinnen en familie laat zien wat ik leuk vind door middel van onder andere screenshots weten ze eigenlijk precies wat ik het liefst zou willen krijgen.

wishlist juni 2016
1. H&M – Jumpsuit met borduursel €24,99
Toen ik deze jumpsuit zag, dacht ik meteen; Die MOET ik hebben! Ik vind hem zo leuk. De afgelopen maand ben ik echt geobsedeerd door jumpsuits/playsuits. Ik vind ze allemaal zo leuk!

2. Gaimo – Espadrille beige €35,00
Ik zoek al een tijdje espadrilles die mooi zijn en die ook lekker zitten, maar dat blijkt nog best moeilijk te zijn. Ik liep met een vriendin richting de auto nadat we in de stad waren geweest en toen zag ik deze staan. De winkel was jammer genoeg al gesloten, daarom heb ik ze ook niet kunnen passen. Ik vind dat dit paar echt super leuke zomerse kleurtjes heeft. Misschien ga ik ze binnenkort toch maar eens passen.

3. Havaianas – Espadrille Orgine II wit/blauw €34,99
Weer een paar espadrilles. Ik vind dit paar ook heel erg leuk vanwege de kleuren. Daarnaast hebben ze een rubberen zool, wat ook erg fijn is!

4. Missguided – Crochet Lace Full Midi Skirt €49,29
I fell in love with this skirt! Ik kwam deze tegen op Instagram (een meisje had hem gekocht voor een bruiloft).Ik ging meteen op zoek.. Ze had als hashtag Asos staan. Toen ik dat zag ben ik meteen op zoek gegaan. Het was mijn persoonlijke missie geworden om die rok te vinden en dat is met best snel gelukt. Missie voltooid! Ik heb hem nog niet besteld, maar de kans is groot dat ik dat wel ga doen.

5. Orelia – Palm tree ditsy necklace €20,99
Deze ketting vindt ik gewoon heel erg schattig en zo een palmboompje is ook weer lekker zomers.

6. H&M – Jumpsuit met kant €29,99
Deze jumpsuit zag ik een minuut nadat ik die eerste #1 had gezien. Ik dacht wauw, deze moet ik ook hebben, vandaar dat ze ook allebei op mijn wishlist staan.

7. Modemusthaves – Pineapple Passion €99,95
Deze lamp is toch super leuk!! Jammer genoeg iets te duur voor mij, maar heel erg leuk.

8. Graceland – Bruine gevlochten sandalette  €16,90
De dag dat ik met die vriendin in de stad was geweest en die espadrilles #2 had gezien, hadden we ook deze sandalen gepast. Ik vind ze echt super leuk maar ze waren er niet meer in mijn maat. 🙁

 

quote wishlist

 

logo natalia2

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.