My Wishlist ♥ April & May 2016

My Wishlist ♥ April & May 2016

Omdat ik in april geen wishlist geplaatst heb, combineer ik die nu samen met die van mei. Elke keer als ik iets leuks zie online dan maak ik er een screenshot van en plaats ik het later meestal in mijn wishlist. Op deze wishlist heb ik nu 10 items staan. Ik had nog veel meer screenshots, maar dit zijn de items die ik op dit moment toch wel het leukste vind.

wishlist april en mei

1.Givenchy Ange ou Démon Le Secret 30ml €58,50
Om de tijd krijgen wij een magazine van Douglas binnen. In dat magazine kwam ik een sample van dit parfum tegen. Ik vind deze parfum zo lekker ruiken! Deze moest dan ook zeker op mijn wishlist komen te staan.

2. Beyonce – Lemonade €19,99
Twee weken geleden had ik het visuele album bekeken, waarop ook de liedjes te horen zijn. Dit album is echt gewoon super, het is heel persoonlijk en mooi. Als je de film hebt bekeken dan kun je je nog beter inleven. Echt een super album dit. Waarom heb ik dit album dan nog niet besteld?! Dat komt omdat ik stiekem hoop dat die een van deze dagen op Spotify verschijnt.

  • Gisteren heb ik deze cd van mijn beste vriendin Jenny gehad.
    Thanks Jenn! ♥♥

3. Too Faced – Sweet Peach Eye Shadow Collection Limited Edition $49,00
Deze kleuren vind ik persoonlijk perfect. Ik gebruik graag warme tinten oogschaduw en deze leurtjes vond ik echt allemaal super mooi. Jammer genoeg is dit een Limited Edition en staat er al weken lang dat die uitverkocht is. Hopelijk komt die nog terug.

4. Pandora – Ring Dahlia €49,00
I’m in love! Ik weet niet eens meer waar ik deze ring tegen kwam, maar het was liefde op het eerste gezicht. Ik weet niet waarom, maar ik vind hem zo mooi! En omdat ik deze ring heb opgezocht op mijn telefoon en laptop, kom ik hem nu overal tegen. Ja dus ook op Facebook.

5. Sleek – Cream Contour Kit in Light €13,99
Dit palette bevat 2 highlight kleuren en 4 contour kleuren die makkelijk te blenden zouden moeten zijn. Ik ben hier erg benieuwd naar.

6. Costes – Shorts met riem €39,95
Ik zoek al een tijdje een leuk paar high waisted shorts. Ik vond dit paar van Costes wel leuk en daarom staat die ook op mijn wishlist.

7. Marc By Marc JacobsMMJ 353/S – Zonnebril – havana €134,95
Wat kan ik hier nou over zeggen. Het is gewoon een super mooie zonnebril!

8. La Veste en Jean Paris – Indigo Steel €69,98
Regelmatig zie ik op Facebook reclame voorbij komen van een webshop. Dit jasje kwam op een gegeven moment ook voorbij. Ik vind hem echt super leuk.

9. MAC Eyeshadow X9 €39,00
Net als bij het oogschaduwpallete van Too Faced vind ik ook bij deze van Mac de kleuren echt mooi.

10. QUAY KITTI BLACK/BLUE €44,95
Deze zonnebril staat volgens mij al 3 maanden als screenshot in mijn telefoon. Ik weet niet of die mij zou staan,  maar ik vind hem echt super leuk!!
De afgelopen anderhalve maand had ik niks geplaatst en dat komt omdat ik niet zo lekker in mijn vel zat. Het zat vaak allemaal niet echt mee. Nu gaat het eigenlijk allemaal wel weer goed, dus jullie kunnen weer regelmatig posts van mij verwachten.

Daarnaast heb ik natuurlijk al wel wat items gekocht van mijn vorige wishlists. Ik zat er aan te denken om een aantal van deze items te reviewen en misschien ook in wat outfit of the days te laten zien. Wat vinden jullie van dit idee?

logo natalia2

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.