My Wishlist ♥ April 2017

My Wishlist ♥ April 2017

Hoi allemaal! April is al bijna voorbij en ik had nog steeds geen wishlist geplaatst. Daarom vond ik het tijd om deze nu toch echt te plaatsen. Beter laat dan nooit toch? 

 1. LA Splash – Wickedly Divine Liquid to Matte Lippies Dragon’s
  Blood
    – €15,95
  Weet je wat vervelend is. Je bent vastberaden om een product te kopen. Je MOET het gewoon hebben en dan is precies dat product uitverkocht! Ja dat is mij overkomen toen ik deze lippenstift wilde bestellen. En nee dit is zeker niet de eerste keer dat mij dit overkomt. De kleur van deze lippenstift is super mooi en daarom baal ik ook heel erg nu. De volgende keer als ik een kleur zie die ik wil hebben, dan moet ik die eigenlijk meteen bestellen.
 2. Benefit – soft & natural brows kit – €37,88
  Ik heb deze kit een week of twee geleden op Facebook voorbij zien komen. Ik heb toen ook meteen op de link geklikt voor meer informatie en vond ik het er erg goed uitzien. Nu is Benefit sowieso al goed met wenkbrauwproducten en daarom ben ik erg benieuwd naar deze kit.
 3. LA Splash – Velvet Matte Liquid Lipstick Gingerbread – €13,95
  Bij item nummer 1 heb ik jullie verteld hoe vervelend het is als iets uitverkocht is. Nu komt probleem nummer 2. Aangezien nummer 1 uitverkocht was heb ik twee andere lippenstiften besteld. Nadat ik deze ontvangen had zag ik diezelfde dag nog een Facebookpost voorbij komen met deze lippenstift. Ik dacht serieus.. maar ik kwam er al heel snel achter dat deze kleur ook uitverkocht was. Nu wacht ik al meer als een week op deze kleurtjes. Hopelijk komen ze snel weer op voorraad!

 4. Kwantum – Schapenvacht Shepherd Roze – €40,-
  Ik vind het leuk om foto’s te maken van de items die ik koop. Voor bijvoorbeeld mijn blog, instagram of foto’s voor mijn webshop. Ik heb al meerdere ondergronden, maar wil al een tijdje een lichtroze schapenvacht en hoe cute is deze kleur! Ik heb een schapenvacht gezien die ik nog mooier vond als deze, maar die was dan ook drie keer zo duur.

 5. Vans – Old Skool – €74,95
  Waarom wil ik deze schoenen? Nou gewoon omdat ze leuk zijn en ik al een hele outfit met deze schoenen in gedachten heb. Ik moet deze outfit nog wel helemaal kopen, maar dat komt wel goed. Ik heb dit al wel eens vaker gezegd maar; A girl can never have enough shoes. 😉
 6. Polaroid- Zip Mobile Printer – €149,00
  Dit apparaatje heb ik in een Vlog gezien. Deze printer kun je rechtstreeks verbinden met je telefoon via bluetooth. Vervolgens kies je een foto die je wilt printen. Die kun je dan nog een beetje bewerken en daarna als een polaroid uitprinten. Dat is toch super leuk en handig! En er word geen gebruik gemaakt van inkt!!

  I WISH….
  That every time I
  ”liked” a shoe on
  Instagram it
  would magically
  appear in my
  closet.

2 comments found

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.