My outfit – coffee + cupcake = ♥

My outfit – coffee + cupcake = ♥

Vandaag een casual outfit!outfit coffee

 

Deze jeans is van de H&M.  Dit is op dit moment ook mijn lievelings highwaisted jeans. Ik heb hem tijdens de sale gekocht en hij zit echt super lekker. Wat ik ook fijn vind aan dit soort broeken is dat je, je stoer, casual maar toch ook een beetje netjes kleden.

Het horloge heb ik inmiddels al denk ik zo’n 2 of 3 jaar. Ik ben toen met vriendinnen naar een soort van pre-sale achtig iets in Utrecht gegaan en daar heb ik toen dit horloge van Supertrash gekocht. Dit was ook echt zo een twijfel geval, maar nu jaren later draag ik hem nog.

De schoenen heb ik ongeveer een maandje geleden in Polen gekocht. Ik was een paar dagen in Polen om mijn familie te bezoeken en toen ben ik ook naar de stad gegaan. Daar heb ik deze schoenen in de winkel Diverse gekocht.

 

outfit coffee 2

Dit shirtje is toch super leuk. Ik liep de H&M binnen omdat ik iets nodig had en toen zag ik opeens dit shirtje hangen. Ik pakte het shirt meteen vast en liet hem niet meer los. Soms heb je van die items waar je nog niet eens na hoeft te denken. Dat had ik nou met die shirt. De plaatjes die erop staan passen dan ook precies bij mij. Als het goed is verkopen ze dit shirtje nog steeds, dus als je hem net zo leuk vind als ik, dan weet je waar je hem kunt vinden.

logo natalia2

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.