My Jewellery ♥

My Jewellery ♥

Het is knap wat sommige ondernemingen in een korte tijd voor elkaar krijgen. My Jewellery is daar een voorbeeld van. Zij zijn binnen een paar jaar uitgegroeid tot een vooraanstaand sieradenlabel. Wat ik heel goed begrijp, want ze verkopen erg leuke sieraden, kleding, schoenen ect.

Ik vind dit echt een super leuke webshop en daarom hoefde ik er nog niet eens over na te denken toen ze me vroegen of ik een stukje over ze wil schrijven. NATUURLIJK WIL IK DAT!

sla-op

Wat My Jewellery in 5 jaar voor elkaar heeft gekregen lukt sommige bedrijven niet eens in 10 jaar. Dagelijks inspireren ze ook duizenden vrouwen via social media & via meer dan 400 fysieke partnerstores.

My Jewellery heeft verschillende eigen collecties. Zoals de handmade Gold-lijn met edelstenen. Ze hebben ook eigen ontwerpen, deze vind je terug op telefoonhoesjes, tassen en kleding.

En ze hebben ook nog eens een winkel in ‘s-Hertogenbosch en dat is (lucky me) bij mij om de hoek.

wp-1473358265909.png

Dit zijn de ringen die ik heb ontvangen. Mooi he! Ik heb er al veel complimentjes over gehad. Het zijn ook echte eyecatchers.

my jewellery
My Jewellery Mix & Match – Gold Amethyst €14,95

Elk seizoen zie je deze ring weer terug in de collectie.
Deze 18KT vergulde gouden ring met paarse steen zijn te verstellen in iedere gewenste maat.

my jewellery 2
My Jewellery Gold Trio Gem Ring – Gold Taupe Blue €39,95

 Deze gouden ring heeft drie stenen in de kleuren blauw en taupe. De ring is 18KT verguld goud en heeft half edelstenen. Ook deze ring kan je verstellen in iedere gewenste maat.

wp-1473358188910.png

Op de dag dat ik mijn ringen binnen heb gekregen. Heb ik meteen nog een bestelling gedaan. Ik heb 2 super schattige armbandjes en een setje haar elastiekjes gekocht. Die elastiekjes vind ik ook handig. Ze hebben verschillende soorten design en als je ze om je pols doet (wat wij vrouwen vaak doen) ziet het er leuk uit en het knelt je pols niet af. Maar al een uur nadat deze items bezorgd waren was ik weer aan het kijken naar nog meer nieuwe sieraden.
A girl can never have enough jewellery. toch?

 logo natalia2

bron; http://www.my-jewellery.com/

2 comments found

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.