Mijn favoriete sneakers

Ik heb al eerder een bericht gepost met mijn favoriete laarzen en ook een met mijn favoriete pumps. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete sneakers zien.

image

Links zie je mijn Timberland sneakers. Deze had ik vorig jaar gehaald en ben er nog steeds super blij mee. Ik had pas geleden ook zwarte sneakers van dit merk gezien, die ik eigenlijk ook wel zou willen hebben.

In het midden zijn mijn DKNY sneakers.  Ik had bruine/beige lage sneakers nodig en toen ik deze op Omoda.nl zag, had ik ze besteld. Toen ik ze binnen had vond ik de kleur niet zo mooi, maar ik was gewoon te lui om ze terug te sturen en nu een paar maanden later draag ik ze echt super vaak. (Ze lopen dan ook heel lekker.)

De schoenen rechts zijn van Puma, deze heb ik de afgelopen zomer gehaald. Ik vind mint groen een super mooie kleur.  Ik heb dan ook van de zomer echt gewoon te veel mint groene items gehaald hahah.

image

Links zie je mijn Nikes. Deze heb ik vorig jaar samen met mijn Timberlands gehaald. Ze lopen zo lekker! Ik heb ze dan ook het hele jaar door super vaak gedragen. Word dus echt tijd voor nieuwe!

De schoenen rechts heb ik 3 jaar geleden voor mijn verjaardag gehad. Ze zijn van Cruyff. Ik had ze bij de zus van een vriendin van mij gezien (die had ze in het goud) en ik vond ze zo leuk, dat ik ze toen voor mijn verjaardag had gevraagd. Mijn moeder en ik hadden de hele stad toen afgezocht omdat ze, ze nergens meer mijn mijn maat hadden :/ maar uiteindelijk hadden we ze net voor sluitingstijd nog gevonden! ;D

image

Lots of love,
Natalia

Comments

comments

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.