MUA Luxe Velvet lip lacquer

MUA Luxe Velvet lip lacquer

Bij veel bloggers heb ik gelezen hoe enthousiast ze zijn over de producten van MUA. Daarom was het ook mijn persoonlijke missie geworden om een Kruidvat bij mij in de buurt te vinden die dit merk verkoopt. Ik wist dat ik dit merk ergens had gezien, maar in welk filiaal was het nou… Nu herinnerde ik me dat ze de make-up links in het filiaal hadden, dus ook de MUA en bijna alle filialen waar ik kom hebben de make-up rechts staan, dus zo was ik erachter gekomen in welk filiaal ze het verkochten. Stom is dat eigenlijk he, dat je zoiets onthoud.

Eigenlijk wilde ik de MUA matte lipstick kopen, maar de kleuren die ik wilde hadden ze niet en van de kleuren die ze hadden vond ik persoonlijk jammer genoeg de pigmentatie tegenvallen. Toen ik daarna deze lip lacquers zag dacht ik van nou die zien er goed uit, daarom had ik deze 2 kleuren meegenomen.

Ik zal gewoon eerlijk zijn over wat ik van dit product vind. Ik word ook niet gesponsord, maar vertel mijn persoonlijke mening. Daarom zeg ik ook eerlijk dat dit product een beetje tegenviel. Misschien had ik er ook te hoge verwachtingen van.

De verpakking zag er goed uit en de kleuren zagen er ook mooi uit, daarom was ik erg benieuwd. Op de verpakking staat ook; The quick-dry formula glides on effortlessly to leave a gorgeous matte finish, that is smudge-proof & long-lasting. Daar hoopte ik dan ook op.

Toen ik de kleuren swatchte op mijn hand, zag ik dat de kleuren veel feller waren dan dat ik dacht. Het lijkt wel een beetje neon/barbie roze. Ik wist dat de lichtroze kleur me niet zou staan, maar ik wilde het toch proberen. Bij de lichtroze kleur (Serene) moest ik meerdere lagen aanbrengen en bij de donkerdere kleur (Aflush) hoefde het maar een keer.

Nadat ik het op mijn lippen had aangebracht, kon ik mijn lippen niet op elkaar doen. Het was echt heel erg plakkerig. Na een kwartier te hebben gewacht, was ik het wel beu ik deed mijn lippen op elkaar en toen was ook het ook meteen verpest. Het plakte nog en toen ik mijn lippen op elkaar deed en het leek wel een soort van te brokkelen, daarom ging ik op zoek naar een oplossing. Wat ik uiteindelijk had gedaan was, nadat ik de lip lacquer had aangebracht wachtte ik even en vervolgens depte ik nog met mijn vinger wat transparante poeder op mijn lippen. En het werkte zelfs, want dat plakkerige gevoel was weg. Ik had daarna nog wel een laagje lippenstift in ongeveer dezelfde kleur eroverheen aangebracht, omdat ik dat zelf mooier vond.

De lip lacquer blijft wel goed zitten en gaat ook niet zo snel van je lippen af, dus dat die smudge-proof & long-lasting is klopt wel. Jammer genoeg voldeed het niet helemaal aan mijn verwachtingen, maar misschien had ik iets meer geduld moeten hebben en gewoon moeten wachten tot dat het helemaal droog zou zijn.

In de zomer ga ik deze lip lacquers denk ik wel gebruiken (met poeder erover), maar voor nu vind ik ze nog te fel.

Ze zijn bij de Kruidvat verkrijgbaar voor €4,99

Volg me ook via Bloglovin

Comments

comments

7 comments found

  1. Aan mijn hand had ik zelfs nog niet gedacht! *dombo* Onthouden voor volgende keer, sloffie!
    Heb zo een vriendin die vaak zonder make-up gaat shoppen en dan daar alle testers probeert tot ze helemaal opgemaakt is. En dan dan sta ik er naast met een gezicht van: ‘yuck, viezerd’ 😀

  2. Heb zelf ook dezelfde maar dan in een andere kleur ‘funk’ donkerder dan de andere maar inderdaad hij plakt bij mij ook en vind hem zelf niet heel fijn en droogte bij mij mega snel waardoor ik veel lagen moest aanbrengen!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.