Mijn kledingstijl sportief/chic

Aangezien ik vooral ga schrijven over mode, heb ik besloten om meteen te laten zien wat mijn kledingstijl is. Nou heb ik eerlijk gezegd niet echt een stijl. De ene dag vind ik het leuk om me netjes/chic te kleden en de andere dag kleed ik me wat sportiever of stoerder. Daarnaast vind ik het ook leuk om verschillende stijlen met elkaar te combineren, zoals ik dat op de foto’s hieronder heb gedaan.

IMG_20150909_194338 2015-09-15 20.50.12
L: Rok-H&M / Sweater-New Yorker / Schoenen -Pastry
R: Top-Guess / Broek-Superstar / Schoenen-H&M

Lots of love,
Natalia

Comments

comments

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.