Mijn favoriete pumps

Vorige week heb ik jullie mijn favoriete enkellaarzen laten zien en vandaag laat ik jullie mijn favoriete pumps zien.

wpid-screenshot_2015-11-12-21-10-36-1.png
De pumps links heb ik ongeveer 3 jaar geleden bij de Van Haren gekocht. Ik draag deze pumps elk jaar weer super vaak. Ik vind ze gewoon mooi en daarnaast zitten ze echt super lekker, maar jammer genoeg kan ik ze alleen in de lente & zomer dragen. 🙁

De pumps in het midden heb ik vorig jaar bij Shoetime gekocht en zijn van Marco Tozzi. Deze zitten ook echt fijn en ik vind de print heel leuk.

De pumps rechts zijn van Carrou die heb ik ongeveer 2 jaar geleden gekocht, maar ik weet niet meer in welke winkel. Volgens mij had ik deze ook bij de Shoetime gekocht. Ik moet zeggen dat ik deze niet heel vaak draag omdat ze minder fijn zitten dan bijna al mijn andere pumps, maar ik vind ze gewoon mooi. (Wie mooi wil zijn moet pijn lijden toch?)

Ik denk dat ik volgende week dan ook maar meteen een post plaats over mijn favoriete sneakers!

Lots of love,
Natalia

Comments

comments

1 comment found

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.