Mijn favoriete enkellaarzen

Vandaag wilde ik jullie mijn favoriete enkellaarzen laten zien. Zoals je ziet hebben ze allemaal hakken, daarom ben ik nu op zoek naar een paar leuke enkellaarzen zonder hak.
wpid-screenshot_2015-11-06-22-04-10-1.png
De laarzen helemaal links heb ik 2 jaar geleden gekocht en zijn van Marco Tozzi. Ik draag ze graag omdat ze lekker lopen, de hak niet te hoog is en ze ook wat stoers hebben.

De laarzen in het midden had ik vorig jaar gekocht. Dat was een hele ellende. Ik ben in een week tijd 3x terug gegaan naar de winkel en kocht ze steeds niet. De 4e keer wilde ik ze gewoon halen, want ik wilde ze echt heel graag en wat denk je.. ze waren uitverkocht. Ik reed meteen door naar een ander filiaal en daar waren ze ook uitverkocht, wat baalde ik zeg. Na lang zeuren had ik mijn moeder overgehaald om nog naar een andere winkel te rijden, waar ze die ook verkochten (Ik had geen tijd meer om zelf te gaan, omdat ik moest werken) dus wat was ik blij toen mijn moeder thuiskwam met het laatste paar!

De laarzen rechts had ik vorig jaar bij de Van Haren gekocht. Ik had toen zwarte laarzen nodig en kocht uiteindelijk deze. Ze zijn wel wat aan de hoge kant, maar lopen erg lekker.

Weten jullie misschien waar ik leuke ‘platte’ enkellaarzen kan vinden?

Lots of love,
Natalia

Comments

comments

1 comment found

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.