Mijn huidige skincare routine

Mijn huidige skincare routine

Als je me een langere tijd volgt, dan weet je dat ik veel problemen heb met mijn huid. Ik heb een gemengde huid, dit betekent dat sommige delen van mijn gezicht droog zijn en andere delen weer vet. Ik heb al vele producten en manieren geprobeerd om van die rode vlekjes en puistjes af te komen.

Mijn huid ziet er al een stuk beter uit dan een paar maanden geleden. Ik denk dan ook dat de verzorgingsproducten die ik nu gebruik geholpen hebben, daarom wil ik deze graag met jullie delen.

De producten van Clinique gebruik ik zelf nu al iets langer als een jaar. Ik heb in het verleden producten van Clarins gebruikt en daar was ik ook erg tevreden over, maar Clinique spreekt mij toch wat meer aan. Dit komt vooral door het ruime assortiment. Daarnaast gebruik ik ook een aantal producten van De Tuinen die ik super fijn vind!

Mornings


Anti-Blemish Solutions cleansing foam.
Deze milde gezichtsreiniger verwijdert vuil en talg, maakt je porien vrij en gaat het gevecht aan met de bacterie die puistjes veroorzaakt.

Toen ik deze beschrijving las dacht ik YES! Wie wil dat nou niet.

Als ik niet gezichtsreiniger van Clinique gebruik, dan gebruik ik er een van De Tuinen die ook heel erg fijn is.

Anti Blemish Solutions clarifying lotion
Deze lotion heeft een dubbele taak; exfolieren en reduceren van overtolig talg dat tot puistjes kan leiden, ook gaat het het glimmen van de huid tegen.

Normaal ben ik niet zo van de lotions omdat er vaak alcohol in zit en daar reageert mijn huid niet altijd goed op, maar met deze gaat het gelukkig allemaal wel en raakt mijn huid niet geïrriteerd.

Anti-Blemish Solutions clearing moisturizer
Door het gebruik van ”Blocking Technology” brengt deze moisturizer een onzichtbare barriere aan om puistjes te voorkomen.

Laten we maar hopen dat ik over 2 maanden ”puistjes vrij” ben. 😉

Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer SPF20 1, 2.
Altijd heb ik wel producten van Clinique in huis. Maandelijks ontvang ik een product die ik mag reviewen, maar ik koop zelf ook erg veel van dit merk, zoals bijvoorbeeld deze moisturizer.

Deze crème zorgt voor een verzachtende hydratatie en helpt ook om pigmentvlekken uit elkaar te halen en ze minder zichtbaar te maken. Deze worden dan weg-geëxfolieerd. Daarnaast heeft deze crème ook een SPF 20.

Evenings

Garnier Skin Micellair Reinigingswater
Het reinigingswater van Garnier is geschikt voor alle huidtypen en alle leeftijden. Links op de foto zie je reinigingswater met olie. Deze is ideaal om je waterproof make-up te verwijderen! Ik gebruik ze dagelijks, welke ik dan gebruik dat ligt er echt aan hoe mijn huid op dat moment aanvoelt.

De Tuinen Jojoba olie
Deze olie verzacht en voedt. Ik gebruik dit echt dagelijks. Ik doe een paar druppels van deze olie op een wattenschijfje en smeer het dan op mijn gezicht. Dit product is vooral geschikt voor een droge en gevoelige huid.

*Bevat geen kleurstoffen en is ongeparfumeerd.

De Tuinen Castorolie
Deze 100% pure en kalmerende olie helpt uitdroging van de huid te voorkomen en maakt deze weer soepel. Waar ik deze olie eigenlijk voor gebruik is voor mijn wimpers en wenkbrauwen. Dit omdat deze olie ervoor zorgt dat mijn haartjes langer en voller worden. Naar mijn mening werkt dit ook echt. Ik gebruik deze olie al een aantal maanden elke avond voor het slapen gaan en was het er dan ‘s ochtends af.

Ik gebruik dagelijks een wimperkruller en mascara, daarom vind ik het ook een wonder dat er geen haartjes meer uitvallen tijdens bijv. het verwijderen van mijn make-up. Een vriendin van mij zei vorige week nog dat mijn wimpers langer leken. Is dit puur toeval of komt het toch door de olie…

*Bevat geen kleurstoffen, is ongeparfumeerd, conserveringsvrij en 100% natuurlijk.

 

Welke producten gebruiken jullie dagelijks?

 

 

 

 

Comments

comments

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.