LA Splash Waterproof Liquid Lipsticks

LA Splash Waterproof Liquid Lipsticks

Vorig jaar had ik een artikel geplaatst met als titel Am I becoming a lipstick addict? En ik moet bekennen dat mijn lippenstift collectie in een jaar tijd flink gegroeid is. Ik kan daar eigenlijk helemaal niks aan doen. Er zijn dan ook zoveel merken, kleuren, formules etc. Een merk waar ik een fan van ben geworden is LA Splash Cosmetics! wp-1476260693330.jpg

Dit artikel gaat over de LA Splash Waterproof Liquid Lipsticks. Ik heb er vier en ze hebben alle vier een andere formule. De bovenste twee heb ik de afgelopen lente besteld en omdat ik er zo enthousiast over ben, heb ik pas geleden de onderste twee besteld.

Waarom ik zo een fan ben van deze lipsticks?
1. Ze zijn waterproof
2. cruetly free (niet op dieren getest)
3. long lasting
4. en smudge proof.
Wat wil je nog meer?!
wp-1477242233828.jpg

De kleuren van de swatches zijn iets lichter en minder fel dan in werkelijkheid. Dit is trouwens ook een klein issue met het bestellen. Ik bestel ze altijd op Boozyshop, maar de kleuren zijn nooit hetzelfde als online. Ze lijken er wel op maar in werkelijkheid zijn ze altijd iets lichter of iets donkerder.

How to use :
Voor het beste resultaat scrub je lippen en breng een moisturizer aan 15-20 minuten voordat je de liquid lipstick aanbrengt. Vervolgens verwijder je de overtollige moisturizer op je lippen.
Daarna breng je een dunne even laag aan en laat de liquid lipstick eerst drogen voordat je je lippen terug op elkaar doet.

Ik zal maar meteen eerlijk zijn. Ik doe dit dus nooit op deze manier, want dit duurt me te lang. Maar misschien moet ik het toch maar eens een keer proberen.

wp-1476260662085.jpgLA Splash Lip Couture Rose Garden Liquid Lipstick (207)

Deze waterproof velvet liquid lipstick van LA Splash droogt mat op. Deze lipstick heb ik super vaak gebruikt en is ook bijna op.:( Het goede nieuw is, dat toen ik dit artikel schreef zag dat die nu in de aanbieding is. KOPEN?! Ik moest op het begin nog even wennen aan de kleur omdat ik hem best wel fel/roze vond, maar nu ben ik er heel blij mee en vind ik het een super leuke kleur voor in de lente en zomer.

Ingredienten:
C10-12 Alcane/cycloalkane, Trimethylsiloxysilicate, Dimethicone, Silica Dimethyl Silyate, Quaternium-18 Bentonite, Propylparaben May contain: CI 77019, CI 77891, CI 15850, CI 45410, CI 77492, CI 77499, CI 77491

wp-1476260693376.jpgLA Splash Smitten Waterproof Lip Tint Mousse Lovestruck (311)

Deze kleur is best wel donker, maar ik vind hem persoonlijk niet te donker. Een van mijn vriendinnen vind hem te donker (voor haar dan) en de andere vindt deze kleur weer super mooi. Het is denk ik een kwestie van smaak en wennen. Als je het eenmaal aangebracht hebt zit het er mooi en even op, maar als je later (als het al droog is) nog een laagje wil aanbrengen, dan wordt het minder mooi en voelen je lippen heel droog aan.

Ingrediënten:
C10-12 Alcane/cycloalkane, Trimethylsiloxysilicate, Dimethicone, Silica Dimethyl Silyate, Quaternium-18 Bentonite, Propylparaben May contain: CI 77019, CI 77891, CI 15850, CI 45410, CI 77492, CI 77499, CI 77491

wp-1476260693347.jpgLA Splash Velvet Matte Liquid lipstick Fantasy (604)

Deze lipstick is van de forbidden kiss collectie. Elke kleur heeft in deze collectie zijn eigen unieke geur! Dit is op dit moment mijn favoriete lipstick. Ik vind de kleur zo mooi. Elke keer als ik deze kleur op heb, dan krijg ik een compliment, dus ik ben denk ik niet de enige die hem zo mooi vind. Met deze is het ook weer dat als je een extra laagje aan wil brengen (als je lippen al droog zijn) het minder prettig op de lippen aanvoelt. Daarom kun je het beste snel te werk gaan, want ze drogen best snel.

Igrediënten :
C9-C11 Isoparaffin, Trimethilsiloxysilicate, Dimethicone, Silica Dimethyl Silylate, Quaternium -18 Bentonite, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, Fragrance. May Contain: MICA (CI77019), CI77891, CI 15850, CI45410, CI77492, CI 77499, CI 77491

 

wp-1476260693327.jpgLA Splash Studio Shine (Waterproof) Lip Lustre Aurora (407)

Deze lipstick droogt mat op met een shiny metalic finish. De kleur is wat meer paars dan dat ik dacht, maar hij is wel mooi. Het is een beetje een rode/paarse kleur. Ik vind het een mooi winters kleurtje!

Ingredienten:
C10-12 Alcane/cycloalkane, Trimethylsiloxysilicate, Dimethicone, Silica Dimethyl Silyate, Quaternium-18 Bentonite, Propylparaben May contain: CI 77019, CI 77891, CI 15850, CI 45410, CI 77492, CI 77499, CI 77491
Ik heb natuurlijk al deze kleuren al een aantal keer de hele dag opgehad en alles wat over deze liptsticks gezegd word klopt! Ze zijn smudge proof, waterproof en long lasting!! Ze blijven goed zitten, zolang je maar geen vet eten eet. Dus stel je gaat pizza eten, dan kun je verwachten dat je na de pizza je lipstick opnieuw mag aanbrengen.

De liquid lipsticks bevatten een droogmiddel om een matte effect geven . Wil je dat de lipsticks lang goed blijven dan moet je ze goed afsluiten na gebruik, weg houden uit direct zonlicht en bewaren op kamertempratuur.

Ik heb ze allemaal voor €15,99 besteld en ze zijn het geld zeker waard aangezien ze de hele dag blijven zitten. Vriendinnen en familie die een van deze lipsticks van mij hebben gebruikt, hebben ze ook besteld omdat ze echt heel fijn zijn. Ik raad ze dan ook iedereen aan en krijg terwijl ik dit typ zin om weer een nieuwe te bestellen.

cropped-goed.png

 

4 comments found

  1. Met vet eten gaan lipsticks altijd snel weg, da’s inderdaad iets om rekening mee te houden 🙂 Echt heel mooie kleuren! Heb nog geen liquid lips van dit merk geprobeerd maar ze zien er pretty uit 😀

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.