Inecto Super Nourishing Coconut haarproducten

Inecto Super Nourishing Coconut haarproducten

Vorige week ben ik even naar de stad gegaan. In eerste instantie ging ik om een nieuwe gezichtsgel te kopen, maar toen ik De Tuinen binnenliep vielen mij meteen de producten van Inecto op, waarschijnlijk door de leuke verpakking.  Een aantal jaar geleden heb ik ook de producten van Inecto gebruikt (oude collectie) en was daar voor zover ik nog weet tevreden over, daarom wilde ik de vernieuwde variant ook graag uitproberen. Ze hebben twee lijnen; de Inecto Argan en Inteco Coconut lijn. Uiteindelijk heb ik gekozen om de shampoo, conditioner en haar serum van de coconut lijn testen.

Alle producten van Inecto zijn 100% vegan friendly en worden niet gestest op dieren!

.
2016-02-24-12.45.04.jpg.jpeg
In de shampoo zit zuivere en organische kokosolie, daardoor heeft het een diepe voedende werking. Ik adviseer wel om de conditioner er bij te gebruiken, want anders krijg je (bij mij in ieder geval wel) kroes.
Ik heb de shampoo gekocht voor €4,99.

2016-02-24-12.59.03.jpg.jpeg
De conditioner bevat net als de shampoo 500ml!! Ik vind het altijd zo vervelend als de conditioner minder bevat, aangezien ik evenveel conditioner als shampoo gebruik. Verder vind ik de conditioner super fijn. Het maakt mijn haar zacht en ruikt lekker.  De geur is iets zoeter/sterker als bij de shampoo maar dat vind ik helemaal niet erg. (Ik hou heel erg van zoete geuren.)
De conditioner heb  ik gekocht voor €4,99

2016-02-24-13.10.49.jpg.jpeg
Het haar serum maakt mijn haar zacht, glanzend en voorkomt statisch haar. Het liefst gebruik ik hem na het föhnen en/of stijlen. Het is echt een super fijn product. Het serum heb ik gekocht voor €6,99

Naast de shampoo, conditioner en serum bevatten allebei de lijnen ook nog onderstaande producten;

  • Hair oil
  • Hair treatment
  • Moisture cream (hair)
  • Bodylotion
  • Shower creme
  • Bath & showergel
  • Body scrub
  • Hand & naill crème

Ik ben heel tevreden over de producten die ik gekocht heb en ben benieuwd of de andere producten net zo fijn zijn als deze.

If you hair is done
properly and you have
on good shoes you can
get away with
anything

logo natalia2

 

 

 

 

www.lotsoflovenatalia.nl

Comments

comments

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.