HAPPY ME! 200 Followers, Eigen Domeinnaam, Facebook pagina & Beautyloverclinique

HAPPY ME! 200 Followers, Eigen Domeinnaam, Facebook pagina & Beautyloverclinique

Vorige week is er van alles gebeurd. Ik weet ook gewoon niet waar ik moet beginnen. Ik heb de 200 volgers gehaald. Vanaf vandaag ook een eigen domeinnaam, een Facebook pagina en ik ben ook nog eens een Beautylover van Clinique geworden!

200 followers

Na ongeveer 2 maanden had ik de 100 volgers op WordPress gehaald. Ik had toen ook besloten dat als ik de 200 haal, ik een eigen domeinnaam neem en nu bijna 2 maanden later heb ik de 200 volgers gehaald! Het is een hobby van mij en de door de leuke reacties van jullie blijf ik ook doorgaan en vind ik het nog leuker om te doen. Daarom heb nu mijn eigen domeinnaam! Het is voortaan www.lotsoflovenatalia.nl Ik zou het super leuk vinden als jullie me voortaan hierop zouden willen volgen.

Afgelopen donderdag ging ik kijken of we post hadden en zag ik opeens een pakketje met mijn naam liggen. Ik wist echt niet wat het zijn kon en toen ik het uitpakte zag ik dit.

img_20160211_161929.jpg

Ik had me ongeveer een maand geleden ingeschreven om producten van Clinique te reviewen, maar dacht nog van dat de kans heel klein zou zijn dat ze mij zouden kiezen. Ik was heel die inschrijving ook echt vergeten, daarom was ik ook extra blij toen ik in de brief las dat Glamour mij gekozen heeft. Ik ben een van de 250 geselecteerde ‪#‎beautylovers‬ en mag mezelf een jaar lang beautylover van Clinique noemen! Vanaf nu krijg ik elke maand nieuwe producten binnen die ik mag testen. De reviews en foto’s hiervan zal ik plaatsen op instagram @lotsoflovenatalia , Facebook  en ook hierop.

Aankomende vrijdag kun je een review verwachten van de mascara en de make-up remover die ik ontvangen heb.

20160213_010419.jpg

Afgelopen vrijdag heb ik ook een Facebookpagina aangemaakt voor mijn blog en ik zou het leuk vinden als jullie me daarop ook zouden willen volgen.
https://www.facebook.com/lotsoflovenataliablog/?ref=hl

 

logo lots of love natalia

 

 

 

 

Comments

comments

3 comments found

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.