Mijn nieuwe agenda & de haartrends van 2016

HAPPY NEW YEAR!! Ik wens jullie allemaal een gezond, gelukkig, succesvol en liefdevol 2016 toe. ♥

Vandaag een stukje over de super leuke agenda die ik gekocht heb en de haartrends van 2016.

Dit is mijn agenda voor dit jaar (waar ik super veel moeite voor gedaan heb)

In november was ik toevallig in Tilburg en toen liep ik even de Bruna binnen voor de Cosmopolitan en zag ik een heleboel agenda’s voor 2016 liggen. Het leek me dan ook een goed plan om er meteen een te halen aangezien ik afspraken best vaak vergeet. Dan zegt een vriendin bijvoorbeeld van zullen we zaterdag naar de stad gaan waarop ik dan meestal antwoord van ja.. er was iets zaterdag wat ik moest doen, maar wat. En dan is het soms uiteindelijk gewoon echt iets onbelangrijks zoals een film. Dus die agenda is wel nodig. Maar ik kon dus niet kiezen want ik vond die van Blond Amsterdam en Happiness leuk en bij Riviera Maison hadden ze ook een leuke agenda. Daarom ben ik zonder agenda naar huis gegaan en nog niet eens 2 dagen later had ik spijt, dat ik  die van Blond Amsterdam niet gehaald had. Dus ik naar de Bruna bij mij in de buurt en daar lag die niet. Er waren wel meer agenda’s die ik leuk vond, maar nu wilde ik perse deze hebben. Dus ik ging weer naar een andere Bruna en daar hadden ze hem ook niet en toen bij de 3e Bruna had ik hem gevonden. Ik was gewoon de hele dag onderweg op zoek naar die agenda. Altijd als ik iets echt wil hebben dan word het een hele missie om het te vinden.

De haartrends van 2016

Ik heb al verschillende haarstijlen/kleuren gehad. Een pony, schuine pony, rechte scheiding, schuine scheiding, kort haar, lang haar, blond, bruin, rood, highlights, lowlights en ga zo maar door. Ik vind het gewoon leuk om zo af en toe een keer een andere look te hebben. Nu ben ik er over na aan het denken om een balayage te laten zetten, wat ook weer een haartrend van 2016 is.

Dit zijn een aantal haartrends van 2016 die ik zelf erg mooi vind.

DE LANGE BOB
De bob blijft elk jaar weer terugkomen en ik vind het echt een super leuk kapsel!

BALAYAGE
Dit vind ik dus echt super leuk. Het maakt je haar op een subtiele manier lichter en je hoeft je haren niet om de paar weken te verven, want uitgroei valt toch niet op.

VEEL VOLUME
Dit vind ik echt mooi, maar het is gewoon te veel werk en mijn haar is best dun dus dan is het al helemaal lastig. 🙁

OPAAL HAAR
Dit is toch super stoer! Ik vind dit echt zo leuk, maar durf het zelf niet aan. Ik heb al wel eens een roze dip-dye gehad, maar dit gaat voor mij persoonlijk toch iets te ver.

 

LIFE IS
TOO SHORT
TO HAVE
BORING HAIR.

 


 

Volg me ook via Bloglovin ♥

Comments

comments

3 comments found

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.