Guess what I’ve bought? (Again)

Hoi allemaal! Afgelopen vrijdag ben ik eventjes naar het Late Night Shopping event in ‘s-Hertogenbosch gegaan. Ik zou eerst wel gaan en toen niet meer en ben uiteindelijk toch maar eventjes gaan kijken.

image

Het was er gezellig druk. Alle winkels waren tot en met 23:00 uur open en er zou van 23:00 uur tot 24:00 uur een dj aanwezig zijn. (Maar toen was ik al weg.)

Ik probeer niet al te veel geld uit te geven aan kleding, make-up etc. als ik het niet nodig heb. Maar nu was ik dus in de Iciparisxl en het is echt moeilijk om daar zonder iets weg te gaan. Het is sowieso moeilijk om naar de stad te gaan en dan niks te kopen.

Uiteindelijk heb ik een lippenstift en een brush cleanser gekocht.

image

CLINIQUE
LONG LAST LIPSTICKG1 Violet Berry Soft ShineVoorradig €24,50
http://http://m.iciparisxl.nl/nl_NL/Lippen/Lippenstift-Gloss/LONG-LAST-LIPSTICK/p298512-0xep_hmD71QAAAEhEsAeqNPg#tab_variations
Een langhoudende lipstick met een matte crème samenstelling. Houdt urenlang alsof de lipstick net is aangebracht. Loopt niet uit, vlekt niet en droogt niet uit.

Ik ben er super blij mee! Het is een mooie kleur, blijft lang zitten en droogt mijn lippen niet uit. (De beschrijving op de website klopt helemaal.:))

image

BE CREATIVE MAKE UP
BRUSH CLEANSER – PENSELENREINIGER €8,95
http://http://m.iciparisxl.nl/nl_NL/Merken/BE-CREATIVE-MAKE-UP/BRUSH-CLEANSER-PENSELENREINIGER/p691758
Deze doeltreffende reinigende spray verwijdert snel alle make-upresten en voorkomt dat zich tussen elk gebruik bacteriën ontwikkelen. De zachte formule beschermt zowel de synthetische als de natuurlijke vezels.

Ik vind het een goede spray die lekker ruikt, maar het haalt niet al het make-up van je penseel af. Op de site bevelen ze ook elke maand een grondige reinigingsbeurt aan. Aanbevolen gebruik: Elke maand een grondige reinigingsbeurt blijft uiteraard aanbevolen om een perfecte hygiëne te garanderen.

I always say shopping is cheaper than a psychiatrist.

Lots of love,
Natalia

Comments

comments

4 comments found

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.