Girlsday/night with Freeman masks

Wat houd ik ervan op ‘s avond lekker voor het slapen gaan nog een maskertje op te doen. Vandaag hebben mijn beste vriendin Jenny en ik een ‘girls night’ of ja eigenlijk een ‘girls day’ gehouden.  En om de dag af te sluiten wilden we nog maskertjes opdoen. We hebben de maskertjes van Freeman opgedaan. Zij de Cucumber peel-off mask en ik de Chocolate & Strawberry clay mask. Tot slot hebben we ook nog de Honeydew & Chamomile Sleeping Mask opgedaan. Op dit moment gebruik ik best vaak de maskertjes van Freeman omdat ik ze erg fijn vind en volgens mij vond zij ze ook wel fijn aangezien ze, ze morgen ook wil halen.

wpid-20151101_164728.jpg

1: Dead Sea Minerals Facial Anti-Stress Mask 
Dit moddermasker ontvet je huid en maakt verstopte poriën schoon.
2: Freeman Peel Off Mask Cucumber Ginseng
Dit masker
verwijdert onzuiverheden en maakt de gezichtshuid zijdezacht.
3: Freeman Facial Clay Acai Mask
Dit masker heeft een reinigende, kalmerende en ontgiftigende werking.
4: Freeman Facial Clay Mask Chocolate Strawberry
Dit masker is een voedend en hydraterend kleimasker en vermindert het ontstaan van grote poriën.
5: Freeman Honeydew & Chamomile Sleeping Mask
Dit masker heeft een kalmerende en hydraterende werking

Ze zijn onder andere verkrijgbaar bij de kruidvat, de tuinen en bij http://www.topdrogist.nl De prijzen verschillen vaak per winkel maar meestal zijn ze rond de €5,00, wat een redelijke prijs is aangezien de tube 150ml bevat. (Daar kun je ongeveer 20 keer meer doen.)

Op dit moment is de Honeydew & Chamomile Sleeping Mask van de Freeman collectie mijn favoriet. Ik heb best wel een droge huid en ik merk dat als ik dit masker ‘s nachts op heb, dat mijn huid er de volgende ochtend beter uitziet en ook zachter aanvoelt.

Welke (merk)masker gebruiken jullie het liefst?

Lots of love,
Natalia

p.s. Check Jenny’s instagram out voor leuke ‘girly’ quotes! https://instagram.com/jhwve/

Comments

comments

1 comment found

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.