Eindelijk een Fedora hoed gekocht

Eindelijk een Fedora hoed gekocht

Eindelijk heb ik hem gekocht! Een fedora hoed. Een aantal maanden geleden was ik met een vriendin meegegaan naar Amsterdam. Ik heb hierover verteld in mijn artikel over de Catrice Alluring Reds lipsticks & Flormar Supermatte lipstick.  Ik had in ieder geval verteld over het feit dat ik een hoedje (fedora) had gezien, maar niet had gekocht en daar ongelofelijke spijt van had. In de winkel was het de laatste en online kon ik hem nergens vinden. Ik baalde ontzettend!

Daarom was ik super blij toen ik een paar weken geleden met vriendinnen in de stad was en een fedora had gevonden. We waren de Men at Work binnen gelopen met de hoop er een te vinden die misschien net zo leuk zou zijn, als die ik bij de Topshop gezien had. Maar volgens mij is deze zelfs leuker!

fedoranatalia & fedora
De fedora is van Minimum en online nog verkrijgbaar in de kleuren zwart en bordeaux rood voor €34,99 . Ik heb er ook nog een sjaal in het bordeaux rood erbij gekocht,  zodat de hoed met meer outfits te combineren is. De sjaal is van BICKLEY + MITCHELL en online verkrijgbaar in de kleuren grijs en bordeaux rood voor nu nog maar €19,99

Ik had voor de zekerheid ook nog bij de H&M gekeken voor een hoed en ik moet zeggen dat er daar ook veel leuke waren.
hoed hmhoed zwart

Dit is meer een flaphoed maar ik vind deze ook echt heel erg leuk, vooral de camel kleurige. Stiekem wil ik deze hoed ook nog steeds hebben. Misschien dat ik hem over een maandje of 2 alsnog haal. Deze hoed is nog in het grijs, zwart en camel online verkrijgbaar voor €24,99.

Nu ik mijn eigen domeinnaam heb, heb ik nog een klein probleempje. Ik ben bij een aantal artikelen de foto’s kwijt. Ik weet niet waarom, maar het is in ieder geval erg vervelend. Ik zal mijn best doen om het zo snel mogelijk op te lossen, maar het duurt even tot dat ik alle juiste foto’s weer gevonden en geplaatst heb.

logo natalia2

 

 
http://lotsoflovenatalia.nl

Comments

comments

2 comments found

    1. Ja ik ben niet al mijn blogs kwijt, alleen wel wat foto’s in de artikelen zelf maar dat komt wel goed. Wat wel echt vervelend is, is dat er geen reacties onder mijn artikelen gezet kunnen worden in de WordPress reader. Weet jij hoe dit kan?
      & thanks! Ik ben er ook echt blij mee 🙂

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.