Fashion District 93 ♥

Fashion District 93 ♥

Een paar weken geleden heb ik in een van mijn artikelen geschreven, dat ik bezig ben met een ”project”. Vandaag kan ik eindelijk met jullie delen waar ik al die tijd zo druk mee bezig ben geweest. Zoals de titel het eigenlijk al zegt. Ik ben mijn eigen webshop begonnen!

Een eigen webshop is iets wat ik al heel lang wilde. Elke keer had ik van alles uitgezocht maar durfde ik er toch niet aan te beginnen. Het is en blijft een risico. Vorig jaar was ik druk met solliciteren en toen heeft iemand gezegd; Natalia je kan alles bereiken wat je wil. Je bent slim, aardig en hebt doorzettingsvermogen. Als jij iets echt wil dan moet je er gewoon voor gaan. Dit heeft me toen aan het denken gezet en ik dacht ja ergens heeft hij wel gelijk.

If you want it, go for it, Take a risk. Don’t always play it safe or you’ll die wondering.

Nu moet ik wel toegeven dat er meer bij  het beginnen van een webshop komt kijken dan ik in eerste instantie dacht. But I did it! Fashion District 93 staat eindelijk online. Ik heb er hard aan gewerkt en ben best wel trots op het resultaat.

Wat ik uiteindelijk met deze webshop wil laten zien is dat iedereen zich mooi kan voelen en kleden. Of je nou maat XXS hebt of XXL, klein of groot bent dat maakt niet uit. Ieder mens is anders en mooi op zijn of haar manier. Ik ben nu klein begonnen maar ik hoop dat ik in de loop van de tijd kan groeien met mijn webshop en dit dan ook kan laten zien.

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van de kleding en website vinden.

Je kan Fashion District 93 ook volgen op;
Instagram; Fashiondistrict93

& ook op
Facebook; Fashion District 93

www.fashiondistrict93.com

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.