Fashion Deal ♥ 9 april – 15 april

Fashion Deal ♥ 9 april – 15 april

Een van de dingen die ik leuk vind om te doen is het samen stellen van outfits. Dit doe ik privé, maar probeer ik ook zoveel mogelijk bij Fashion District 93 te doen. Zo kwam ik op het idee om de outfits die ik samen stel op mijn blog te delen, zodat ik er ook meteen over kan schrijven. 

Een week geleden heb ik op Fashion District 93 de aller eerste ‘Fashion Deal’ geplaatst. Dit houdt in dat er elke week een nieuwe outfit (Fashion Deal) geplaatst wordt, zodat een eventuele koper inspiratie op kan doen en het setje dan ook tijdelijk met korting kan shoppen. 

Hieronder zie je de Fashion Deal van vorige week. Deze kun je niet meer als deal shoppen, maar een aantal van deze producten staan nog wel in de sale.

ShirtRokTasjeKetting

Voor deze week heb ik een iets simpelere deal gekozen. Vorige week heb ik een winnaar bekent gemaakt van een winactie op Facebook, daarom heb ik ervoor gekozen om de rode blouse die toen gewonnen is in de fashion deal van deze week te doen.

Blouse €44,95 – Rok €34,95 –  Fashion Deal  €79,90  €64,99

Wat ik zo leuk vind aan deze blouse en rok is, dat je ze op verschillende manieren kunt combineren. Dit zijn eigenlijk 2 basic items waar je veel mee kan doen.

Toen ik deze blouse zag hangen, dacht ik ja deze moet ik kopen. De kleur is zo mooi. Je kan het netjes dragen zoals met deze rok, maar je kan er ook een trui over doen of je draagt de blouse over/in een broek met een statement ketting. Voor de rok geld eigenlijk hetzelfde. Je kan de rok combineren met paar hakken en een blouse of bijvoorbeeld met een shirt en leuke sneakers eronder.

*Ik probeer nog de perfecte lay-out te vinden, daarom zien allebei de fashion deals er anders uit.)

 

Wat vinden jullie van het idee om elke week een Fashion Deal te plaatsen?

 

 

 

Comments

comments

10 comments found

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.