Eindelijk nieuwe sportschoenen!

Eindelijk nieuwe sportschoenen!

Op mijn wishlist van januari had ik vooral veel artikelen staan die me kunnen helpen om het nieuwe jaar gezond te beginnen, waaronder nieuwe sportschoenen. Die heb ik nu dan ook eindelijk gehaald. Wel andere dan die ik op mijn wishlist had staan, maar dat maakt me eigenlijk niet uit.

Mijn vorige schoenen had ik inmiddels al 3 jaar en ik merkte dat ze wel een beetje versleten waren dus was ik ook echt toe aan een nieuw paar. Daarom was ik online op zoek gegaan, naar een leuk paar die niet al te duur is. Na een heleboel sites af te hebben gezocht kwam ik bij de aktiesport uit. Er was op dat moment ook een actie, waarbij je het 3e product gratis kreeg. Ik heb daar dan ook uiteindelijk 2 paar schoenen en 1 legging besteld.

Ik heb lang over het kopen van de schoenen nagedacht. Ik ben zo iemand die eerst op verschillende sites de reviews gaat lezen voordat ik ook echt een paar schoenen bestel. (dat doe ik niet altijd hoor, maar het gaat nu over sportschoenen) Ik heb gekozen voor een paar fitness schoenen, een paar hardloopschoenen en een sportslegging.

NIKE – WMNS FLEX TRAINER 5         €44,99  (€69,99)

NIKE – WMNS NIKE DOWNSHIFTER 6            €39,99   (€49,99)

PUMA – RUNNING PWRWARM TIGHT       €34,99    (€59,99)

Voor al deze producten was ik nog niet eens €100,- kwijt! Ik zag net dat ze nu een actie hebben; 2e artikel 50% korting. Misschien vind je er ook wat leuks?!

Volg me ook via Bloglovin ♥

 

 

 

Comments

comments

21 comments found

  1. Pingback: NBA2K16

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.