Outfit ♥ Het is eindelijk tijd voor een zomer outfit!

Outfit ♥ Het is eindelijk tijd voor een zomer outfit!

In een van mijn vorige artikelen beautytips voor de zomer heb ik een” beetje” geklaagd over dat het geen mooi weer is hier in Nederland. Nu hebben we eindelijk mooi weer, maar moet ik van maandag tot en met vrijdag werken en kan ik er alsnog niet echt van genieten. Dat houd natuurlijk niet in dat ik geen leuke zomerse outfit samen kan stellen. Ik had eigenlijk een andere outfit artikel voor vandaag klaar staan, maar aangezien het mooi weer is heb ik toch voor een zomer outfit gekozen.

Jumpsuit – H&M / Riempje – H&M / Sandaaltjes H&M / Zonnebril – Quay / Armband – Claires

Deze jumpsuit stond op mijn wishlist van juni. Ik heb hem van mijn moeder voor mijn verjaardag gehad en was/ben er super blij mee! Jammer genoeg heb ik er best lang op moeten wachten, dus toen het mooi weer was kon ik hem niet aan. Hopelijk kan het dit weekend nog!

Het riempje en de sandaaltjes heb ik er later bijgekocht in de winkel  zelf. Je kent het vast wel. Je weet precies wat voor outfit je aan wilt naar die speciale gelegenheid en dan kun je die droomoutfit nergens kan vinden. Dit gebeurt mij namelijk nog best vaak. Ik vind dat dit iets verglijkbaars is omdat ik een beeld van deze outfit in mijn hoofd had en daar zaten sandaaltjes en een riempje bij maar gelukkig zijn die wel makkelijk te vinden.

outfit 22

De zonnebril stond op mijn wishlist van juli. Ik weet niet meer precies waar ik hem voorbij zag komen. Waarschijnlijk op Facebook of Instagram, maar wat ik wel weet is dat ik dacht wauw die wil ik hebben. Na twee dagen te hebben nagedacht, heb ik hem toch besteld. Volgens mij was die een paar dagen nadat ik hem binnen had gekregen uitverkocht, dus ik heb echt geluk gehad.
Het armbandje heb ik het afgelopen weekend in de stad gekocht. Ik zou met 2 vriendinnen een drankje gaan doen. Een drankje doen is een lunch geworden en daarna zijn we toch nog even wat winkels ingegaan en heb ik meer gekocht dan ik eigenlijk wilde. (Maar ik ben er wel heel erg blij mee, dus dan is het minder erg toch?)

logo natalia2

4 comments found

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.