De 10 leukste en grappigste fashion quotes

De 10 leukste en grappigste fashion quotes

Quotes. Je ziet ze tegenwoordig overal. Op kleding, tassen, sieraden ect. Ik vind deze trend super leuk en daarom heb ik de 10 leukste en grappigste fashion quotes op een rijtje gezet.

wp-1472670026413.jpg
Ja, deze quote klopt meestal wel. Het ligt er maar net aan hoeveel je uitgeeft, maar shoppen helpt vaak wel als je een keer een slechte dag hebt. Zodra je iets koopt wat je echt super leuk vind dan vergeet je vaak het probleem eventjes. Dat is bij mij in ieder geval wel zo.

wp-1472670038439.jpg

Weet je eigenlijk wel hoeveel kilometer we met een dagje shoppen in de stad lopen. Dat zijn er soms echt heel erg veel! Het is gewoon sporten en het passen van al die kleding kan soms echt vermoeiend zijn. Ik vind het dan ook vreselijk om broeken te passen. Dat is nou iets wat ik niet leuk vind. Maar als je nou elke dag gaat shoppen, dan heb je je work-out voor die dag ook weer gehad.

wp-1472670090997.jpg

Dit gebeurd gewoon te vaak. We hebben als vrouwen ook zoveel keus als het om schoenen gaat. Er zijn zoveel soorten schoenen; sneakers, sandalen, laarzen, slippers, pumps en ga zo maar door.en dan heb je die schoenen natuurlijk ook nog in alle kleuren. En dan moet je s’ochtends ook nog eens zo snel mogelijk een paar schoenen kiezen, want anders kom je te laat op je werk of op school.

wp-1472670114929.jpg

Stel je eens voor…
Dit zouden we denk ik allemaal toch wel willen. Ik zou het in ieder geval echt geweldig vinden. Echt heel erg geweldig vinden. Dan moet ik meteen een grotere kast gaan kopen. Nee geen kast maar een kleding kamer of twee kleding kamers.

wp-1472670185515.jpg
Zeur alsjeblieft niet over wat ik koop en waar ik het koop. Laat mij maar lekker mijn ding doen en dan heb jij later geen hoofdpijn, omdat ik dan loop te zeuren dat ik DOOR JOU die schoenen niet heb gekocht.

wp-1472670080316.jpg

Het is fijn om te kunnen zien, waar je je geld aan uitgeef en waar je zo hard voor werkt. Stel je voor dat je maanden heb gewerkt om die ene dure designer item te kunnen kopen. Natuurlijk wil je die dan de hele dag in het zicht hebben.

wp-1472670193844.jpg

Draag waar jij je fijn bij voelt! Houd jij van gekke printjes dan moet je die vooral dragen. Want waarom zou je dat niet doen? Het leven is te kort om je anders voor te doen (of saaie kleding te dragen) alleen omdat anderen dat ook doen en andersom geld dat natuurlijk ook, want als jij graag simpele kleding draagt dan is daar natuurlijk ook niks mee. Maar ik heb soms toch nog dat ik er te veel over nadenk, wat anderen van mijn kleding gaan vinden.

wp-1472670164715.jpg

Vreselijk! Dit is toch vreselijk! Je hebt iets in je winkelmandje wat je super leuk vind, maar je kijkt toch nog even verder op de website en zodra je klaar bent om te bestellen kom je erachter dat in die paar minuten dat je nog aan het rondneuzen was, dat super leuke item toch nog verkocht is en het nu uitverkocht is!

wp-1472670141579.jpg

Dit moet je serieus onthouden/doen. Ik heb al zoooo vaak gehad dat ik twijfelde en het niet kocht en even later (meestal in de auto al) heb ik spijt dat ik het niet gekocht heb. Bij mij gaan dingen ook nooit makkelijk, dus als ik dan terugga naar de winkel dan hebben ze meestal dat item in mijn maat niet meer en moet ik die drie steden afrijden met de hoop dat ze hem daar wel hebben. Maar al die items die ik op deze manier (moeilijke manier) gekocht heb, zijn nu wel mijn favoriete kledingstukken, dus het was het eigenlijk wel waard.

wp-1472670158247.jpg

We kennen dit moment denk ik bijna allemaal wel. Je staat voor een volle kast, maar toch heb je niks om aan te doen. Vroeger had ik dat altijd heel erg voordat we uitgingen. Wat was ik als het om kleding ging een drama queen. Ik werd dan ook  erg boos als ik niks leuks kon vinden om aan te doen en wilde dan niet meer gaan. Uiteindelijk ging ik wel altijd, maar voordat we vertrokken was het altijd een hele drama .

 

Herken jij jezelf terug in een van deze quotes?

 

logo natalia2

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.