6 comments found

 1. Superleuk dat je nu een eigen domein hebt! 🙂

  Ik had een vraagje: hoe heb je het voor elkaar gekregen om een Bloglovin button op je site te krijgen? Ik heb verschillende dingen geprobeerd, maar bij mij lukt het niet!

  x Puck

  1. Ja 🙂 Ik hoop dat ik het goed uitleg. Als je bij de widgets op je site kijkt, staat er als het goed is een kopje met ‘tekst’ erbij. Als je daar de code invoert die je van Bloglovin hebt gekregen, dan moet het als het goed is lukken.

   Dan heb ik zelf ook nog 2 vraagjes: Volgens mij zijn mijn berichten voortaan niet meer in de WordPress.com reader te zien. Weet jij hoe ik dat kan veranderen? En ik zag ook dat er bij mijn vorige berichten (die nog wel zichtbaar zijn op de WordPress reader) er geen comments geplaatst kunnen worden. Kan dat helemaal niet meer of moet ik iets aanpassen?

   xx

   1. Thanks! Ik ga het proberen! 🙂 Ik kan je oude posts inderdaad nog gewoon zien via de Reader, maar van je nieuwe posts weet ik het pas wanneer je een nieuwe plaatst. Ik hou je op de hoogte! Ik kan via de Reader inderdaad geen comments meer plaatsen onder je oude posts, maar via je blog wel gewoon. Ik weet niet of en hoe je dit aan kunt passen, maar hier kunnen ze je vast wel helpen: https://wphelpdesk.nl/. Heb ook al een keer contact met ze opgenomen, en kreeg heel snel antwoord!

     1. Hi! Even de beloofde update: je meest recente post ”Eindelijk een fedora hoed gekocht” kon ik gewoon zien in mijn WordPress Reader! Ik kan er alleen niet op commenten via de Reader, alleen via jouw blog zelf. Maar hopelijk weten ze daar bij de WordPress Helpdesk iets op.

     2. Bedankt voor de update :). Ik ben er nu echt al dagen mee bezig geweest. Ik was de site zelfs even kwijt 😓 gelukkig heeft de WordPress Helpdesk me daarmee geholpen. Inmiddels heb ik ookal contact gehad met Jetpack en mijn hosting bedrijf en is het nog steeds niet gelukt, maar ik probeer het morgen gewoon opnieuw! Ooit moet het toch gewoon lukken. (hoop ik) 😅

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.