Clinique Smart Custom Repair Serum

Clinique Smart Custom Repair Serum

Deze maand heb ik het Smart Custom Repair Serum van Clinique ontvangen. Bij het serum zat een briefje met meer informatie over het product. Dit was de eerste zin die ik las; Iedere huid vertelt een verhaal. Soms is er schade die je ziet, soms schade die je nog niet ziet.

Dit serum zou je meteen een boost moeten geven aan je huid en huidverkleuringen, een doffe teint, verlies aan elasticiteit of lijntjes en rimpels zouden direct aangepakt moeten worden. 

 

Hoe gebruik je dit product?
Breng tweemaal per dag twee pompjes serum aan op je gezicht. Doe dit na je reiniging en gebruik opwaartse bewegingen om het serum zachtjes in de huid te masseren. Laat het product inwerken en gebruik vervolgens je moisturizer.

Ik heb dit serum gebruikt in combinatie met mijn andere Clinique producten (die ik zelf een maandje of 3 geleden had gekocht) om het best te kunnen oordelen over de werking van de serum.

screenshot_2016-03-29-22-25-44-1.png

Mijn huid is echt vreselijk. Ik heb een droge maar ook vettige huid, dus dat houdt in dat ik puistjes maar ook rode vlekjes heb. Ik heb inmiddels al zoveel producten en manieren geprobeerd om er vanaf te komen, maar dat blijkt nog best moeilijk. Een product die heeft me wel heel erg geholpen met de roodheid van mijn huid, hier schrijf ik binnenkort wel iets over. Vorige week was ik na een half jaar antibiotica geslikt te hebben met de hoop dat het weg zou trekken weer bij de dokter geweest. Jammer genoeg is het nog steeds niet helemaal weg en daarom ga ik nu binnenkort naar een huidspecialist. Hopelijk kan die me verder helpen *fingers crossed.

Maar nu weer over het product. Ik heb het product nu een week getest, zodat ik een beetje mijn mening kon geven. Ik begon de dag met het reinigen van mijn gezicht., Daarna gebruikte ik het serum (zoals het boven de foto beschreven staat) en oogserum en als laatst gebruikte ik de dagcrème. ‘s Avonds reinigde ik mijn gezicht weer, vervolgens gebruikte ik de scrub die ook echt super is! en daarna gebruikte ik weer het serum. Na de derde dag liep ik naar mijn moeder en toen moest ze van mij voelen hoe zacht mijn huid was. Ken je het gevoel van als je hele goede primer op hebt. Nou zo voelde het, maar dan nog beter!

Op de geur na is het product echt heel erg fijn, vooral voor mensen die net zo een gevoelige huid als mij hebben.

Beauty is only skin deep, but ugly
goes clean to the bone.

logo natalia2

 

 

 

Comments

comments

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.