Clinique; Moisure Surge Extended Thirst Relief

Clinique; Moisure Surge Extended Thirst Relief

Deze maand heb ik het Moisture Surge Extended Thirst Relief  van Clinique ontvangen om voor jullie te reviewen. Het goed verzorgen van je huid is erg belangrijk. Vooral in een land als Nederland, waar het eerst een aantal dagen 25 graden is en daarna weer een aantal dagen 14 graden.

img_20160607_205124.jpg
Dit product creëert een vochtreservoir, waardoor je huid vocht langer en beter vasthoudt. Het kalmeert je huid en laat hem soepel aanvoelen. Daarnaast kun je deze creme ook gebruiken als hydratatie-boost over je make-up, breng dan de creme licht deppend aan.

De Moisture Surge Extended Thirst Relief is voor alle huidtypes en net als alle producten van Clinique is dit op allergie getest en 100% parfumvrij.

20160614_135040.png
Ik word altijd enthousiast om vochtverzorgende crèmes uit te proberen. Ik heb eerder in een artikel verteld, dat ik best snel rode vlekjes op mijn huid krijg. Elke keer als ik een product ontvang of koop die vocht verzorgend is, hoop ik op een wondermiddel die me van die vlekjes af helpt. Ik heb deze crème nu iets langer als een week tweemaal daags (zoals het op de gebruiksaanwijzing beschreven staat) gebruikt.

Vochtverzorgend is deze crème zeker. Dat had bij mij zo zijn voordelen maar ook nadelen. Ik kwam er al heel snel achter dat als ik de crème in combinatie met mijn dagcrème gebruik, dat ik dan de hele dag ”glans”. Op dit moment gebruik ik dit product eigenlijk alleen nog in de avond voordat ik ga slapen. Als ik na de crème make-up opdeed dan ging dat wel makkelijker dan normaal. Het leek wel een soort van primer. Daarnaast voelt deze creme  lekker fris aan, vooral bij mijn ogen vind ik hem erg fijn om te gebruiken.

Deze crème doet wat die hoort te doen. Dit is misschien niet het ideale product voor mij maar als je een droge huid hebt dan moet je dit zeker proberen.

 

1 comment found

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.