Clinique oogcrémes & Kruidvat ooggel

Clinique oogcrémes & Kruidvat ooggel

Ongeveer twee weken geleden heb ik weer een pakketje van Clinique ontvangen. Hierin zat dit keer de nieuwe Pep-Start Eye Cream.

De afgelopen maanden heb ik twee verschillende oogcrèmes en een ooggel gebruikt. Het leek me dan ook leuk om alle drie de producten te reviewen in een artikel. De producten die ik gebruikt heb zijn de Pep-Start Eye Cream van Clinique, All About Eyes Cream van Clinique en de Kruidvat Skin Science Anti-Age Eye Gel.

oog 2

Dit is het product dat ik heb ontvangen en als laatst heb gebruikt. Het is de Pep-Start Eye Cream van Clinique.  Ik geef eerlijk toe dat dit niet een van mijn favoriete producten van Clinique is. Deze créme zou ervoor moeten zorgen dat de huid rond je ogen er opgefrist, helder en gehydrateerd uitziet. Ze zeggen dat de zeven peptiden die gebruikt zijn voor dit product de tekenen van vermoeidheid, stress en slaapgebrek verminderen.

De applicator vind ik echt fijn! De créme daar in tegen, daar ben ik iets minder positief over. Ik heb ook veel goede dingen over deze créme gelezen en gehoord, maar bij mij persoonlijk doet het niet zo veel. Ik heb een dunne huid rond mijn ogen en vond dat de glans het een beetje benadrukte. Iedereen heeft een andere huid, dus misschien dat het anderen wel bevalt.

Deze oogcréme is verkrijgbaar voor €23,95

oog 1

De All About Eyes créme van Clinique is echt super! Ik vind dit product echt heel erg fijn. Deze créme zou donkere kringen, wallen en fijne lijntjes rond de ogen moeten verminderen. Persoonlijk had ik ook echt het gevoel dat deze créme dat ook echt deed. Daarnaast zorgt de crème-gel formule er voor dat de oogmake-up beter houd. De créme voelt licht aan en trekt snel in, dat vind ik wel handig aangezien ik best vaak haast heb.

Deze oogcréme is verkrijgbaar voor €33,95

oog 3

Toen mijn goede oogcréme (zie hierboven) op was gegaan, ging ik op zoek naar een nieuwe en hoopte een goedkoper alternatief te vinden. Ik had de Kruidvat Skin Science Anti-Age Eye Gel al een aantal keer zien staan, maar kocht hem telkens niet. Uiteindelijk had ik deze toch maar gehaald. Deze ooggel zou tekenen van vermoeidheid en veroudering moeten verminderen en zorgen voor een frisse, stralende en expressieve oogopslag. Ik hoopte echt dat ik hem fijn zou vinden, maar jammer genoeg viel deze ooggel toch tegen. Ik vond dat de gel niet snel genoeg introk. Ik gebruikte maar een heel klein beetje en voor mijn gevoel duurde het de hele dag totdat die ingetrokken was. Maar ook hierover heb ik goede reviews  gelezen. Dit is gewoon echt mijn mening.

Deze ooggel is verkrijgbaar voor €4,99

 

De All About Eyes créme van Clinique is en blijft denk ik mijn favoriete oogcréme. Als jullie een oogcréme hebben/weten die jullie me aanraden dan hoor ik dat graag.

 

logo natalia2

 

2 comments found

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.