Clinique ♥ 3-stappen huidverzorgingssyteem

Clinique ♥ 3-stappen huidverzorgingssyteem

Deze maand heb ik het wereldberoemde 3-stappen huidverzorgingssysteem van Clinique ontvangen. Drie producten, drie minuten, twee maal per dag. In een verpakking.

Door deze producten te gebruiken zou je een stralende huid moeten krijgen. Wie wil dat nou niet?!

wp-1475222960975.jpg

Dit is het doosje dat ik ontvangen heb. Voor mij kwam dit als een verrassing. Toevallig was ik zelf op een pakketje aan het wachten en toen ik inlogde op Postnl zag ik tot mijn grote verbazing dat er 2 pakketjes onderweg waren. Ik had echt geen idee waar het tweede pakketje van zou kunnen zijn. Normaal krijg ik de producten van Clinique altijd via de post (gewoon in de brievenbus), maar dit keer niet. Het was in ieder geval een leuke verrassing!

In dit doosje zaten deze 3 producten met een tasje waar je ze in kan doen. Door elke ochtend en avond je gezicht te reinigen, exfolieren en hydrateren, zou je een mooie en stralende huid moeten krijgen.

20160930_101003.jpg

Stap 1:
Reinig je huid met de vloeibare zeep, voor een schone, gladde en stralende huid. De Liquid Facial Soap Mild  laat de huid fris, schoon en comfortabel aanvoelen.

Wat kan ik over deze zeep zeggen. Deze gezichtszeep is geschikt voor een droge huid en voor een normale huid. Verder vind ik het lekker verfrissend.

De Liquid Facial Soap Mild is los verkrijgbaar in een fles van 200ml voor €23,28

20160930_101051.jpg

Stap 2:
Breng vervolgens de Clarifying Lotion aan met behulp van een wattenschijfje om de dode huidcellen op een zachte manier te verwijderen.

Na het aanbrengen van deze lotion voelt mijn huid echt schoon aan. Ik vind deze lotion verfrissend. De eerste keer bracht ik hem ook rond mijn ogen aan, dit was niet echt prettig. Alsof je tijgerbalsem onder je ogen smeert. Het is misschien een beetje overdreven voorbeeld, maar je snapt nu misschien wel wat ik bedoel.

De Clarifying Lotion kun je los kopen in een flesje van 200 of 400 ml. Die van 200ml is verkrijgbaar voor €23,28.

20160930_101131.jpg

Stap 3:
De Dramatically Different Moisturizing Lotion+ is de laatste stap. De hydraterende lotion geeft je een instant frisse en verzorgde uitstraling en laat je huid direct glad en zacht aanvoelen. Dit is trouwens ook de wereldwijde bestseller van Clinique.

De Dramatically Different Moisturizing Lotion+ is een hydraterende lotion, niet vet en perfect voor onder je dagcrème. Nou moet ik  wel eerder bekennen dat het verder niet echt toegevoegde waarde heeft voor mij. Ik heb dan toch liever het Smart Custom Repair Serum.

Deze Moisturizing Lotion is los verkrijgbaar in een flesje van 125ml voor een bedrag van €55,-.

20160930_101209.jpg

Ze hebben deze producten en pakketjes voor verschillende huidtypes. De producten die ik heb ontvangen zijn geschikt voor mensen met de huidtype 1 of 2.

De Intro Kits zijn verkrijgbaar voor €34,39.

Ik ben erg blij met dit pakket en gebruik het nu ook dagelijks. De gezichtszeep en lotion ga ik los er ook nog bij kopen, maar de gezichtslotion waarschijnlijk niet. Ik heb andere producten van Clinique die ik toch fijner vind, maar dat is mijn persoonlijke voorkeur.

P.S. Ik zou dit bericht gisteren plaatsen, maar mijn laptop had er denk ik geen zin meer in en besloot om te crashen. Op de een of andere manier heb ik hem vandaag (gelukkig) toch weer aangekregen.

logo natalia2

 

 

 

1 comment found

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.