Catrice Alluring Reds lipsticks & Flormar Supermatte lipstick

Ja hoor, weer een artikel over een paar lippenstiften die ik in gekocht had. Net voor de kerst was ik nog op zoek naar een paar last-minute kerstcadeautjes en toen ben ik ook maar even de Kruidvat binnen gelopen. Daar heb ik twee lippenstiften van MUA en ook twee lippenstiften van Catrice gekocht. Ik wilde al een tijdje de lippenstiften van MUA uitproberen, dus ik vond het een goed moment op die meteen even te gaan kopen. Ik heb daar inmiddels al een artikel over geplaatst. -> MUA Luxe Velvet Lip Lacquer.

Maar toen ik weg wilde gaan zag ik ook deze liggen. Ik dacht wauw wat een mooie kleuren die moet ik hebben!! So guess what.. ik heb ze gekocht.

Deze kleur is zo mooi he! Hij is iets donkerder dan op de foto, maar het is echt een hele mooie kleur. De lippenstift is makkelijk aan te brengen, droogt je lippen niet uit en de kleur is mooi maar wat wel een nadeel is, is dat hij is niet ‘drink-proof’ hij geeft snel af, maar dat maakt me eigenlijk helemaal niets uit, want de kleur maakt het helemaal goed.

I ABSOLUTELY LOVE THIS LIPSTICK! Ja..na die vorige lippenstift zou je je misschien niet kunnen voorstellen dat ik nog enthousiaster zou kunnen zijn over een lippenstift, maar deze is echt helemaal geweldig. Ik  ben sowieso al fan van heel die matte lippenstift trend en de kleur vond ik ook mooi, daarom had ik deze ook maar meegenomen. En wat ben ik hier blij mee! De kleur is prachtig, hij droogt mooi op, mijn tanden lijken witter en hij geeft ook niet veel af.

Deze lippenstiften zijn jammer genoeg niet meer te koop. Ze hoorden bij de kerstcollectie van Catrice. Ik baal wel, want ik heb ze eigenlijk net iets te laat ontdekt. Hopelijk verkopen ze in de kerstcollectie van 2016 weer zulke goede lippenstiften.

Ergens halverwege december ben ik een dagje in Amsterdam geweest. Ik ging met een vriendin mee omdat die daar eventjes moest zijn. Ik had besloten om niks te kopen (heel moeilijk!!), want even later was ik bij Topshop een hoedje aan het passen. En ik dacht wijs te zijn door hem niet te kopen, maar daar heb ik nu echt zo een erge spijt van. Ik had er al spijt van toen ik in de auto zat en nu kan ik hem online nergens vinden en Amsterdam ligt hier jammer genoeg ook niet om de hoek, dus ik denk dat ik echt pech heb. Het enigste wat ik daar gekocht heb die dag was een lippenstift.(knap he!) Ik zag een make-up winkel die ik nog niet kende en was daarom even naar binnengelopen en daar heb ik toch nog deze lippenstift gekocht.

Dit is de kleur Lovely Pink (207) van het merk Flormar. Zoals ik al eerder zei; Ik kende ik het merk nog niet, terwijl die blijkbaar al sinds 1970 bestaat! Ik denk dat ik het merk nog niet kende, omdat het hier in de buurt niet verkocht word. Ik liep de winkel binnen en zag een heleboel mooie en betaalbare make-up, daarom was ik benieuwd naar de kwaliteit van de lippenstiften daar. Het is een mooie matte kleur en de lippenstift blijft ook redelijk lang zitten. Wat wel een nadeel is, is dat het mijn lippen uitdroogt, maar dat is meestal zo met matte lippenstiften. Ik heb €3,- voor deze lippenstift betaald en hij was het zeker wel waard! Als ik ooit nog in Amsterdam ben dan ga ik er sowieso weer even een kijkje nemen.

logo lots of love natalia

 

Volg me ook via Bloglovin

Comments

comments

5 comments found

  1. Flormar zit toevallig wel een winkel van bij mij in de buurt, dus ben blij om een review te lezen! Klinkt goed! Bij matte lipsticks hoort veel lipverzorging.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.