Outfit: Bloemetjesprint

Outfit: Bloemetjesprint

Tegenwoordig ligt mijn kast vol met kleding in verschillende kleuren en printen. Ik herinner me dat ik een paar jaar geleden vooral zwarte, witte en grijze kleding in mijn kast had liggen. Ik weet niet wanneer ik opeens kleur ben gaan dragen. But it happened!  Een van de printjes die ik de afgelopen maanden vaak heb gekocht dat is toch echt de bloemetjesprint. Who can blame me? Er zijn ook zoveel soorten bloemen en kleuren.

Vandaag is ook de eerste keer dat ik outfit foto’s plaats met de kleding aan. Want dat poseren dat kan ik zo goed he (NOT!), maar hé ze zeggen; ”Oefening baart kunst” dus laten we het hopen.

 

 

 

 

 

 

 

JURK – H&M / RIEMPJE – H&M / KETTING – PANDORA / SCHOENEN – LEVI’S

 

Deze jurk heb ik nu inmiddels al maanden geleden besteld bij de H&M. De bedoeling was dat ik hem aan zou doen naar de communie van mijn zusje, maar dat heb ik uiteindelijk toch niet gedaan. Ik draag deze jurk eigenlijk nu best wel vaak, dat komt vooral omdat die comfortabel is. Eigenlijk zit de jurk heel los, maar ik heb er een riempje omgedaan om toch nog een taille te creëren.

Wat misschien ook een tip is. Ik ben er een tijdje geleden achter gekomen dat de H&M soms kleding die eigenlijk nog best nieuw is en in de winkel voor de normale prijs verkocht word, dat ze die soms online ”even” in de sale plaatsen.

 

Het kettinkje is van Pandora en die heb ik bij Fashionchick gewonnen. Ik ben een van die personen die denkt; Ik win toch niet. Maar ik probeer het vaak wel en tadaaaa .. Ik kreeg een mailtje over dat ik de winnares was van het shoptegoed! Aan de ene kant is de ketting, zoals op de foto’s simpel en aan de andere kant zitten er diamantjes.

De schoenen zijn van Levi’s. Ze lopen echt super fijn. Ik kan er de hele dag op lopen, daarom heb ik ze in het roze maar ook in het wit. Hakken zijn onder deze jurk heel mooi, maar daar had ik die dag echt geen zin in.

 

Draag jij vaak printjes en kleur?

 

Lots of love,

Natalia

 

Comments

comments

21 comments found

  1. Ik hou ook wel van een leuk bloemenmotiefje, of effen rood. Of groen. Of blauw. Eigenlijk draag ik best wel veel kleur. Ik hou niet zo van neutrale kleding.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.