Ben jij een make-up addict?

Ben jij een make-up addict?

Een aantal weken geleden heb ik een artikel geschreven over; 8 kleine leugens van fashion verslaafden. Dit vond ik erg leuk om te doen, daarom leek het me een goed idee om weer zo iets te bedenken. De vorige keer ging het over fashion en dit keer gaat het (zoals je waarschijnlijk aan de titel ”Ben jij een make-up addict?” al hebt kunnen zien) over make-up.

De één gebruikt alleen make-up voor speciale gelegenheden en de ander kan geen dag zonder! Herken jij jezelf terug in veel van de onderstaande punten, dan is de kans groot dat je een make-up addict bent.

 1. Je leest de zin ”Ben jij een make-up addict’?” en denkt meteen guilty!
 2. Elke keer als je gaat shoppen dan kom je thuis met een nieuw beautyproduct. Je kan nóóit genoeg oogschaduwkleurtjes hebben toch?
 3. Je kijkt vaak online naar je favoriete beauty merken en hoopt dat ze een nieuwe lijn producten uitgebracht hebben, zodat jij die aan je collectie kan toevoegen.
 4. Je gooit nooit een lippenstift weg, maakt ze ook nooit op aangezien je telkens een nieuwe koopt en hebt er onderhand al 50. Dit is wel een klein probleempje van mij. Maar ik denk maar zo; Je kan beter verslaafd zijn aan lippenstift, dan aan sigaretten.
 5. Je blijft make-up kopen. ”Deze kleur rood/bruin/grijs is toch echt net iets anders als  die ik al heb.”
  make up addict
 6. Je hebt altijd make-up en een spiegeltje bij. Zo kun je in elke situatie je make-up bijwerken.
 7. Make-up staat altijd op nummer 1 op je verlanglijstje.
 8. Make-up onderweg opbrengen kun jij als de beste. Ik vind het sowieso erg knap dat sommige meisjes/vrouwen eyeliner in een rijdende auto best netjes kunnen aanbrengen.
 9. Je hebt geen ruimte meer voor al je producten.
 10. Je eet een maand lang noodles zodat je die ene limited edition blush kan kopen.
  logo natalia2

8 comments found

 1. Haha ik ben wel echt een addict, en bij 4 moest ik wel even lachen want ik ben zowel verslaafd aan make-up als sigaretten. (Wat eigenlijk niet grappig is want roken is vet slecht)

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.