Beauty tips voor de zomer

Beauty tips voor de zomer

Waar blijft de zomer!? Ik vind het weer waarschijnlijk net als vele anderen dit jaar echt heel erg tegenvallen. Vorige week liep ik thuis nog rond in mijn winterkleding en zat ik onder een dikke deken met een kopje thee. Nou vinden veel mensen dat ik vaak overdrijf maar ik ben dan ook een echte koukleum en word een beetje chagrijnig als ik het koud heb. Niet dat ik niet blij ben met de 24 graden die het deze week is, maar ik had gehoopt op een echte zomer. Toch heb ik ervoor gekozen om een aantal beauty tips voor de zomer te plaatsen. Laten we maar hopen dat het dit jaar nog 30 graden word of misschien ga je dit jaar nog wel op vakantie. Met deze tips ben je in ieder geval voorbereid op het warme weer.

1. Water drinken
Water drinken is sowieso erg belangrijk. Water zorgt ervoor dat je huid gaat stralen. Op deze manier heb je in de zomer geen highlighter nodig! Daarnaast zorgt meer water drinken ervoor dat je minder behoefte aan eten hebt en dus ook minder behoefte aan snoep. Ik had altijd veel moeite met water drinken. Ik dronk nog niet eens een liter per dag. Maar ik heb nu een app die ”Geef je lichaam water” heet en daardoor drink ik voortaan meer/genoeg. Deze app geeft precies aan hoeveel water je moet drinken op basis van je gewicht.

2. Scrubben
Als je scrubt dan verwijder je de dode huidcellen. Je huid gaat ook meer stralen, je wordt egaler bruin en je blijft ook nog eens langer bruin! Maar scrub niet te veel want anders wordt huid juist droog en geïrriteerd in en plaats gezond en stralend.

3. Zonnebrandcreme
Dit spreekt eigenlijk voor zich. Nou ik moet ik wel toegeven dat ik me vroeger bijna nooit insmeerde. Ik dacht altijd dat als ik me insmeer ik minder snel bruin zou worden. Heel dom natuurlijk want nu heb ik pigmentvlekjes. Daarnaast zorgt insmeren er ook voor dat je minder snel rimpels krijgt. Ik gebruik tegenwoordig dan ook een dagcrème met SPF20 en met mooi weer gebruik ik een zonnebrandcrème speciaal voor je gezicht. Meestal gebruik ik die van Rituals of Clinique. Wist je dat 80% van de zichtbare huidveroudering wordt veroorzaakt door blootstelling aan de zon!

20160817_143921.png

4. Werk aan je lichaam
Ga lekker fietsen, lopen, zwemmen of shoppen voor een nieuwe zomeroutfit. Het is goed voor je conditie en krijgt ook nog eens een kleurtje en een bikini-proof lichaam van.

5. Waterproof make-up en zo weinig mogelijk make-up
Waterproof make-up is sowieso handig als je gaat zwemmen of andere activiteiten met water gaat doen. Het is ook beter om je foundation weg te leggen in de zomer. Je zweet sneller, waardoor de foundation weer in je porien gaat zitten of je veegt het perongeluk weg waardoor je weer vlekken krijgt.

6. Love yourself
“You are magnificent and unique. Love yourself and stay unique and you will beautify this world with your unique art of life.”

logo natalia2

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.