Am I becoming a lipstick addict?

Ik moet toegeven dat ik de afgelopen tijd best vaak een lippenstift koop. Ik denk dat ik een beetje een ‘lipstick addict’ begin te worden.  Op de een of andere manier voel ik me beter met een mooie kleur op mijn lippen. Je ziet er dan meteen verzorgd uit (zolang het goed blijft zitten).

Ik ben een grote fan van de lipsticks van Smashbox! Ze blijven bij mij goed zitten, eigenlijk de hele dag en de kleuren zijn ook super mooi. Het liefst zou ik de hele collectie van Smashbox willen hebben.

Laatst had ik ook een lippenstift van Rimmel en een lippenstift van BeYu gekocht (zie foto’s) De lippenstift van Rimmel blijft ook best goed zitten. Minder goed dan die van Smashbox, maar hij blijft makkelijk 4 a 5 uurtjes zitten, daarna begint de kleur een beetje te vervagen. Van BeYu heb ik al eerder lippenstiften gehad en die vind ik ook erg fijn. Zijn makkelijk op te doen en blijven net al die van Rimmel ook best goed zitten.

Nu het kouder begint te worden, ben ik vooral ‘in to the’ donkerdere kleuren. Dit zijn nu op dit moment mijn favotieten.

Screenshot_2015-10-29-12-32-35-1-1
Smashbox; Be Legendary, MULBERRY
BeYU; Hydro Star Volume, POSH PINK (364)

Screenshot_2015-10-29-12-32-31-1
Rimmel London; Lasting Finish, STARRY EYED (128)

2015-09-14 16.39.35

Smashbox; Be Legendary, INFRARED Matte
Smashbox; Be Legendary, ELECTRIC PINK Matte

Ik wil nog erg graag een aantal lippenstiften van Mac, maar in het Douglas filiaal bij mij in de buurt verkopen ze die jammer genoeg niet. Dus dat word dan naar een ander filiaal gaan of bestellen.

Hebben jullie nog een lippenstift merk of kleur die jullie me aanraden? Let me know!

Lots of love,
Natalia

Comments

comments

3 comments found

  1. Lippenstift is ook erg mooi. Toch gebruik ik het nooit. Op mijn tanden heb ik witte puntjes zitten door een antibioticakuur. Zodra ik lippenstift gebruik heb ik het gevoel dat de puntjes nog meer opvallen. Vandaar dat ik lipgloss in neutrale kleuren gebruik. Door de schittering valt het minder op. Wellicht een gevoelskwestie maar toch… (tanden aanpakken is ook een optie maar blijft zichtbaar volgens mijn tandarts of met een hele forse aanpak waarbij ik eens in de zo’n tijd het moet onderhouden. Dat heb ik toch maar niet gedaan)

    1. Meestal vallen die puntjes op je tanden (bij buistenstaanders) niet eens op, maar let je er zelf teveel op. Ik kan nu niet echt mijn mening erover geven aangezien ik het niet gezien heb. Misschien moet je beginnen met een neutrale (lichte) kleur lippenstift en dan zie je denk ik vanzelf wel dat het meevalt.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.