Clinique Long Last Lipstick ‘Matte Crimson’

Clinique Long Last Lipstick ‘Matte Crimson’

Een paar weken geleden wilde ik kijken of we post hadden en zag ik een grote envelop liggen. Dat betekende dat er weer een nieuw product van Clinique was binnen gekomen die ik mocht testen. Ik pakte de envelop en voelde meteen dat er een lippenstift in zat (ik vermoede en hoopte het). En ja hoor ik had gelijk! Ik als lipstick addict was hier natuurlijk super blij mee. blc 3
De lippenstift die ik van Clinique ontvangen heb is de; Long last lipstick matte crimson in vurig rood. Het is een hele mooie kleur rood. Ik denk ook dat deze kleur rood bij heel veel mensen mooi zal staan. Volgens mij heb ik deze lippenstift echt aan bijna iedereen laten zien in mijn omgeving. Dat kwam denk ik doordat;

1;  Ik super blij was dat ik een lippenstift ontvangen had.
2; Ik de kleur heel mooi vind.
3; Maar ook door de verpakking. Toen ik de verpakking zag was ik al meteen verkocht. Deze lippenstift word wel in een andere verpakking in de winkel verkocht, dit komt omdat dit een exclusief collecter’s item is.

blc

Dit is niet mijn eerste lippenstift van Clinique. Ik heb ook de Long last lipstick in de kleur Violet Berry (die is trouwens niet mat), daar was ik toen erg blij. Ik was er zelfs zo blij mee, dat ik hem zelfs voor mijn moeder gekocht had.

Om een eerlijke review te kunnen geven, heb ik de lippenstift een hele dag opgehad. Deze lippenstift is makkelijk aan te brengen heeft een redelijk matte finish en voelt niet droog aan.  Ik had hem rond 11 uur in de ochtend aangebracht. Na een aantal uur begon het wel een beetje te vervagen, maar dat gebeurde geleidelijk. Dit vond ik persoonlijk al een hele prestatie aangezien ik intussen ook gedronken en gegeten had. Rond een uur of 5 had ik de lippenstift  bijgewerkt daarna heb ik het tot ik ging slapen opgehouden. De kleur was toen ik mijn make-up eraf wilde halen wel weer een beetje vervaagd maar het zag er nog steeds niet lelijk uit.

Eigenlijk ben ik heel tevreden over deze lippenstift en eerlijk gezegd had ik ook niet verwacht dat ik hem zo fijn zou vinden. Ik dacht namelijk dat na 2 uur mijn hele gezicht rood zou zijn, maar dat is gelukkig niet gebeurd! Deze lippenstift van Clinique is nog in 5 andere kleuren te verkrijgen voor €24,50.

logo natalia2

 

 

 

 

 

 

 

2 comments found

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.