100 volgers, Liebster award #2 & wel of niet vloggen

Allereerst wil ik de mensen die me volgen bedanken! Vorige week heb ik de 100 volgers op WordPress behaald. Ik had niet verwacht dat, dat in zo een korte tijd zou gebeuren! Ook  nog bedankt voor de lieve reacties die ik soms krijg. Elke keer als ik ze lees, dan loop ik weer de hele dag met een BIG SMILE rond!

100 (2)

Liebster  award

Nu ben ik ook nog door de lieve Chantal genomineerd voor de Liebster award. Heel erg bedankt!

Vorige week was ik ook genomineerd en toen heb ik al 11 bloggers genomineerd, daarom heb ik besloten om nu alleen de vragen van Chantal te beantwoorden.

 1. Wat is je favoriete make-up product?
  Lippenstift of mascara. Ik koop het liefst lippenstift maar mascara is ook wel heel erg belangrijk.
 2. Wat is je mooiste kerst herinnering?
  Kerst vieren met mijn hele familie in Polen. Mijn moeder is Pools en normaal zijn we altijd met de Kerst in Nederland, maar een aantal jaar terug waren we in Polen met de Kerst en het was leuk om het een keer weer met bijna heel de hele familie te vieren.
 3. Welke vakantie bestemming staat er bij jou op nummer 1?
  Ik zou echt zo graag een keer naar Australië op vakantie willen! Het lijkt me zo een mooi land.
 4. In welke landen ben je al geweest?
  Turkije, Duitsland, Belgie , Frankrijk en Polen.
 5. Wat staat er bovenaan op je bucket list?
  Een roadtrip door Amerika. (Een beetje onrealistisch he!?)
 6. Wat is je favoriete winkel?
  Uhm dit is een moeilijke.. de Zara denk ik dan.
 7. Waar verheug je je het meeste op, kerst of nieuwjaar?
  Kerst!!! Lekker eten en gezelligheid.
 8. Wat zijn jou goede voornemens voor 2016?
  Meer sporten, minder in het negatieve blijven hangen en geld proberen te sparen.
 9. Wat maakt jou echt gelukkig?
  Waar ik gelukkig van word is van andere gelukkige mensen. Het klinkt misschien heel stom, maar als ik zie dat het met anderen heel goed gaat dan voel ik me ook op de een of andere manier gelukkig. En wat me ook gelukkig maakt is iets heel erg leuks kopen hahah.
 10. Wat was je favoriete tv programma toen je nog op de basisschool zat?
  Pokemon ofzo? Ik weet het eerlijk gezegd niet meer.
 11. Wie is jou favoriete vlogger?
  Shaaanxo Ze heeft een leuke persoonlijkheid en zij heeft me ook geïnspireerd om weer te gaan bloggen. (doen wat ik leuk vind)

Chantal nogmaals bedankt voor de nominatie en de leuke vragen!

Wel of niet vloggen?

Vorige week had ik er met een vriendin over hoe leuk ik het vind om te bloggen en toen zei ze dat het misschien leuk is als ik af een toe ook een filmpje plaats, dus dat ik ga vloggen. Nu weet ik eerlijk gezegd niet of dat wel iets voor mij is, maar ik zou het misschien wel kunnen proberen.

Wat vinden jullie?

 

logo lots of love natalia

 

Volg me ook via Bloglovin ♥

 

 

Comments

comments

8 comments found

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.